Ви є тут

Звичайні

Бісквітно-полуничний торт

Ура! Нарешті відкриваємо сезон свіжої полуниці! Wink

Що може бути солодшим і смачнішим, ніж полуничний торт? Ідеальний для свята або у якості звичайного десерта для дорослих і дітей, а також дуже простий у приготуванні!

Солодка паска з цукатами та цукровою глазуррю

Світле свято Великодня неможливо уявити без духм'яної та ароматної паски, а що може бути смачніше за пасочку, спечену власноруч?

Рецептів цієї страви є безліч, адже вона може бути класичною, солодкою, з цукатами і сухофруктами, з мигдалем, з ромом - все залежить від уподобань та індивідуальних побажань, а ми пропонуємо Вам простий рецепт солодкої паски з цукатами і цукровою глазуррю, яка просто не може не вдатися навіть у новачків Підморгує

Домашні суші

У Японії приготування суші — справжнє мистецтво, і навчаються йому близько 2,5 років. Але і у нас в Україні ця страва здобула багато поціновувачів, тому варто навчитися готувати її і на власній кухні! Ми пропонуємо Вашій увазі спрощенийрецепт сушіза яким приготування цієї екзотичної страви буде під силу кожному!

Різновидів японських суші дуже багато, але одними з найпопулярніших є Макі суші (або роли, або макідзусі). Саме їх ми і спробуємо сьогодні приготувати.

Різдвяний штоллен (німецький пиріг)

Штоллен - традиційна німецька різдвяна випічка. Печуть за 2-3 тижні до Різдва, змащують розтопленим вершковим маслом, посипають цукровою пудрою, загортають у фольгу або пергаментний папір ... і забувають про нього аж до свят.

Рецепт, що подається - творожний штоллен (quarkstollen), він простий і швидкий у приготуванні, і справді смачний, тут інгредієнтів на 2 великі буханки.

Картопля "Анна"

Класичний рецепт французької кухні від французького шеф-кухар Адольфа Дюглере (Adolphe Duglere) (1870 рік). Для приготування потрібно тільки два основних інгредієнти - картопля і вершкове масло. Масло карамелізується і надає страві вершковий смак.