Ви є тут

Домашнє Рафаелло

5
Рейтинг: 5 (1 голос)
  • 524
  • 1
Кількість порцій
Порції
Час підготовки5 хв
Час приготування15 хв
Весь час20 хв

Інгредієнти

250 грами
кокосова стружка
250 грами
згущене молоко
100 грами
мигдаль (можна замінити будь-якими іншими горішками чи сухофруктами)

Найдзвичайно смачні, витончені і дуже легкі у приготуванні - цукерки "Рафаелло"! Спробуйте і переконаєтеся Smile

Інструкції

У глибоку мисочку висипаємо кокосову стружку, туди ж додаємо згущене молоко. Ретельно перемішуємо. Має вийти солодка маса, досить густа. Якщо кашка виглядає рідкою, можна додати ще кокосової стружки.

Тепер основа наших рафаеллок має хоча б одну годину постояти в холодильнику, а краще - навіть дві.

Цікаво і смачно готувати ці солодощі з мигдалем, хоча це не обов’язково. Його можна замінити його будь-якими іншими горішками, як от фундук чи навіть арахіс, або ж сухофруктами (курагою, чорносливом, родзинками).

Готуємо дві посудинки: в одну засипаємо кокосову стружку, в іншу, неглибоку, можна плоску тарілку чи дошку — складаємо готові цукерки.

З солодкої маси робимо коржики. В серединку поміщаємо по одному горішку. Акуратно зліплюємо коржик, формуючи рівненьку кульку.

Обкатуємо в сухій кокосовій стружці і викладаємо на тарілочку. От і все!

Смачного! Smile

Коментарі
Зображення користувача Гість.
Гість

07/12/2016

Пробував-непогано вийшло

Додати відповідь
CAPTCHA
Дайте відповідь на це запитання, щоб ми знали що ви людина, а не тупий робот ).