Глазуровані сирки по-домашньому
- 9238
- 0
Кількість порцій | |
---|---|
Час підготовки | 10 хв |
Час приготування | 1 година |
Весь час | 1 година, 10 хв |
Інгредієнти
Як нагодувати корисним творогом маленьку Нехочуху - рано чи пізно задається питанням кожна мама
Пропонуємо надзвичайно легкий і смачний рецепт, до приготування якого можна залучити і найменшеньких помічників
Інструкції
Крок 1: Розм'якшене вершкове масло збити з цукровою пудрою до утворення світлого крему, додати сир і змішати все міксером до однорідної маси. Можна використовувати добавки — фруктове варення, свіжі ягоди, печиво, чорнослив, родзинки або горішки.
Крок 2: Змоченими у воді руками сформувати із сирної маси кульки (це будуть цукерки) або ковбаски (шоколадні батончики) і викласти на тарілку, відправити у холодильник на годину або на мороз на 15 хвилин.
Крок 3: Приготуємо глазур. У мисочку поламати шоколад і додати масло, миску поставити на каструльку з киплячою водою. Розмішувати шоколад з маслом до однорідної маси.
Крок 4: Охолоджені сирки облити глазур'ю і поставити у холодильник, поки не застигне шоколад. Страву можна прикрасити дольками апельсинів, полуницею або обсипати сирки «снігом» — цукровою пудрою.
Ура! Улюблені корисні ласощі готові! Смачного