Ви є тут

Глазуровані сирки по-домашньому

0
Ще нема голосів
  • 520
  • 0
Кількість порцій
Порції
Час підготовки10 хв
Час приготування1 година
Весь час1 година, 10 хв

Інгредієнти

250 грами
сир 5%
80 грами
вершкове масло
50 грами
цукрова пудра/цукор
50 грами
шоколад (для глазурі)
25 грами
вершкове масло (для глазурі)

Як нагодувати корисним творогом маленьку Нехочуху - рано чи пізно задається питанням кожна мама Smile

Пропонуємо надзвичайно легкий і смачний рецепт, до приготування якого можна залучити і найменшеньких помічників

Інструкції

Крок 1: Розм'якшене вершкове масло збити з цукровою пудрою до утворення світлого крему, додати сир і змішати все міксером до однорідної маси. Можна використовувати добавки — фруктове варення, свіжі ягоди, печиво, чорнослив, родзинки або горішки.

Крок 2: Змоченими у воді руками сформувати із сирної маси кульки (це будуть цукерки) або ковбаски (шоколадні батончики) і викласти на тарілку, відправити у холодильник на годину або на мороз на 15 хвилин.

Крок 3: Приготуємо глазур. У мисочку поламати шоколад і додати масло, миску поставити на каструльку з киплячою водою. Розмішувати шоколад з маслом до однорідної маси.

Крок 4: Охолоджені сирки облити глазур'ю і поставити у холодильник, поки не застигне шоколад. Страву можна прикрасити дольками апельсинів, полуницею або обсипати сирки «снігом» — цукровою пудрою.

Ура! Улюблені корисні ласощі готові! Смачного Посмішка

Коментарі
Додати відповідь
CAPTCHA
Дайте відповідь на це запитання, щоб ми знали що ви людина, а не тупий робот ).