Панкейки
- 11049
- 0
Кількість порцій | |
---|---|
Час підготовки | |
Час приготування | 30 хв |
Весь час | 30 хв |
Інгредієнти
Ви напевно бачили в фільмах ці американські оладки, складені гіркою і политі кленовим сиропом. Їх просто готувати і вони дуже ситні. У нас важко знайти кленовий сироп - тому можна подавати їх і з медом, а так само варенням. Ванільні панкейки - один із варіантів, який пропонуємо до уваги.
Інструкції
Білки збити в міцну піну. Жовтки з молоком і цукром збити окремо. Додати до желтковой суміші просіяне борошно з сіллю і розпушувачем і ретельно вимісити до однорідного стану без грудочок. Додати олію, знову перемішати. Потім акуратно вмішати лопаткою білки. Першу сковороду перед випіканням змастити олією, далі масло не знадобиться.
На замітку: Оладки при смаженні перевертаємо тоді, коли тісто зверху ще буде вологе, але почне покриватися бульбашками. Якщо упустити момент і тісто підсохне, то при перевертанні вони не будуть так сильно підніматися і ви не отримаєте роздутість і м'якість, характерну для цих оладок.
Ну і на самкінець відео від справжного панкейк-профі: