Ви є тут

Панкейки

3
Рейтинг: 3 (1 голос)
  • 577
  • 0
Кількість порцій
Порції
Час підготовки
Час приготування30 хв
Весь час30 хв

Інгредієнти

2 стаканів
борошна
400 мілілітри
молока
2 штук
яйця
60 грами
цукру
2 чайні ложки
розпушувача
1⁄4 чайна ложка
солі
1 чайна ложка
ванільного екстракту
2 столові ложки
рослинної олії

Ви напевно бачили в фільмах ці американські оладки, складені гіркою і политі кленовим сиропом. Їх просто готувати і вони дуже ситні. У нас важко знайти кленовий сироп - тому можна подавати їх і з медом, а так само варенням. Ванільні панкейки - один із варіантів, який пропонуємо до уваги.

Інструкції

Білки збити в міцну піну. Жовтки з молоком і цукром збити окремо. Додати до желтковой суміші просіяне борошно з сіллю і розпушувачем і ретельно вимісити до однорідного стану без грудочок. Додати олію, знову перемішати. Потім акуратно вмішати лопаткою білки. Першу сковороду перед випіканням змастити олією, далі масло не знадобиться.

На замітку: Оладки при смаженні перевертаємо тоді, коли тісто зверху ще буде вологе, але почне покриватися бульбашками. Якщо упустити момент і тісто підсохне, то при перевертанні вони не будуть так сильно підніматися і ви не отримаєте роздутість і м'якість, характерну для цих оладок.

Ну і на самкінець відео від справжного панкейк-профі: 

Коментарі
Додати відповідь
CAPTCHA
Дайте відповідь на це запитання, щоб ми знали що ви людина, а не тупий робот ).