Ви є тут

Рецепти

Як приготувати тарт Татен в мультиварці: справжнє яблучне «диво»

29/11/2020

Тарт Татен — один з найсмачніших яблучних пирогів у світі. Приготувати цей «торт навиворіт» можна навіть без духової шафи. Достатньо мати під рукою плиту, ківш з товстим дном для карамелі, а також мультиварку-скороварку, яка підтримує різні автоматичні режими (у тому числі «Випічка»).

Читати далі
  • 0

Літо у холодильнику

07/07/2012

Безперечно, краще свіжих овочів і фруктів немає нічого. Але взимку усій родині теж потрібні вітаміни, і тому ми  варимо варення, консервуємо огірки-кабачки-помідори, готуємо салати та інші заготовки на зиму, або йдемо за вітамінами в овочевий відділ супермаркету.

Читати далі
  • 7

Солодкий стіл

03/10/2011

Угорський пиріг з горіхом

Склад:

6 яблук, 3 столові ложки товчених ядер волоських горіхів, ½ склянки цукру, 1 ½ склянки борошна, 100 г вершкового масла, 2 столові ложки цукрової пудри, 2 яйця, ванілін, питна сода.

Спосіб приготування:

Читати далі
  • 0