Ви є тут

Закуски

Домашні суші

У Японії приготування суші — справжнє мистецтво, і навчаються йому близько 2,5 років. Але і у нас в Україні ця страва здобула багато поціновувачів, тому варто навчитися готувати її і на власній кухні! Ми пропонуємо Вашій увазі спрощенийрецепт сушіза яким приготування цієї екзотичної страви буде під силу кожному!

Різновидів японських суші дуже багато, але одними з найпопулярніших є Макі суші (або роли, або макідзусі). Саме їх ми і спробуємо сьогодні приготувати.

Смачнющі сирники з вишневим соусом

Цей рецепт сирників - неодноразово перевірений і підтверджує свою якість бездоганним смаком навіть для найзатятіших гурманів! Важливим моментом у приготуванні цієї страви є якість головного інгредієнту – сиру. Краще, щоб сир був сухіший і жирніший, тоді на сирники піде менше борошна, а їх смак буде більш “сирним”.