Ви є тут

Смачнющі сирники з вишневим соусом

0
Ще нема голосів
  • 403
  • 0
Кількість порцій
Порції
Час підготовки20 хв
Час приготування10 хв
Весь час30 хв

Інгредієнти

500 грами
домашній сир
3 столові ложки
борошно (можна замінити манною крупою)
1 штука
яйця
  стакан
Цукор
1 грам
ванілін
60 грами
вершкове масло
150 грами
родзинки
300 грами
вишні (можна морожені)
50 грами
Цукор
1 столова ложка
крохмаль

Цей рецепт сирників - неодноразово перевірений і підтверджує свою якість бездоганним смаком навіть для найзатятіших гурманів! Важливим моментом у приготуванні цієї страви є якість головного інгредієнту – сиру. Краще, щоб сир був сухіший і жирніший, тоді на сирники піде менше борошна, а їх смак буде більш “сирним”.

Інструкції

1. Ретельно розімніть домашній сир виделкою. Додайте цукор (але якщо сир сухий, краще додати два) і дрібку ваніліну. Перемішайте до однорідної консистенції. Спробуйте масу на смак. Якщо потрібно, додайте ще цукру або ваніліну і знову гарненько розімніть суміш виделкою.

2. Додайте до суміші три столові ложки борошна з гірками. Борошно можна замінити манкою, це справа смаку. Якщо сир занадто вологий, можна додати ще трохи борошна.

3. На цьому етапі додайте до тіста попередньо замочені родзинки або вимиту, обсушену і нарізану вишню. Дуже смачними виходять і сирники з шоколадом (просто додайте в сирну масу невеличкі шматочки шоколаду/кілька ложок какако) курагою, бананами. Простіше кажучи, начинку обирайте на свій смак.

4. Якщо борошно замінювали манкою, варто суміш залишити в холодильнику на 15 хв для того, щоб манка набухла.

5. Посип обробну дошку борошном, викладіть тісто.

6. Зробіть з тіста своєрідну ковбаску, діаметром шість-сім сантиметрів. Не вимішуйте сирну суміш, а просто обсипте з усіх боків борошном. Наріжте тісто шматочками.

7. Сформуйте «котлетки», щедро посипте борошном з усіх боків.

8. Залишилося посмажити сирники. Коли вершкове масло повністю розтопиться на сковороді, відразу викладіть туди сирники і обсмажте до рум'яної скоринки. Переверніть і на середньому вогні смажте до готовності.

Щоб приготувати вишневий соус для сирників, розведіть крохмаль в 150 мл води, залиште на 10 хвилин. Вишні покладіть в каструлю, налийте 200 мл води, додайте цукор. Після того, як вишні закиплять, варіть їх 1-2 хвилини. Влийте воду з крохмалем, перемішайте. Зніміть каструлю з вогню. Соус готовий.

Коментарі
Додати відповідь
CAPTCHA
Дайте відповідь на це запитання, щоб ми знали що ви людина, а не тупий робот ).