Угорський пиріг з горіхом
- 2702
- 0
Кількість порцій | |
---|---|
Час підготовки | 30 хв |
Час приготування | 35 хв |
Весь час | 1 година, 5 хв |
Інгредієнти
6
яблук 3 столові ложки
товчених ядер волоських горіхів 1⁄2 стакан
цукру 1 1⁄2 стакан
борошна 2
яйця 100 грами
вершкового масла 2 столові ложки
цукрової пудриІнструкції
Вершкове масло розтирають з борошном, яйцем (1 шт.), Цукровою пудрою, ваніліном і содою і замішують тісто. Отримане тісто розділяють на 2 шматки і поміщають на 2 години в холодильник.
Яблука очищають і натирають на великій тертці. Ядра волоських горіхів подрібнюють. Половину тіста розкачують у пласт за величиною дека, на нього кладуть горіхи, яблука і посипають цукром. З решти тіста розкачують тонкі джгутики, кладуть їх на пиріг у вигляді решітки, яку змащують збитим яйцем, посипають горіхами, випікають.