Ви є тут

Угорський пиріг з горіхом

5
Рейтинг: 5 (1 голос)
  • 1966
  • 0
Кількість порцій
Порції
Час підготовки30 хв
Час приготування35 хв
Весь час1 година, 5 хв

Інгредієнти

6  
яблук
3 столові ложки
товчених ядер волоських горіхів
1⁄2 стакан
цукру
1 1⁄2 стакан
борошна
2  
яйця
100 грами
вершкового масла
2 столові ложки
цукрової пудри
   
ванілін
   
питна сода

 

Інструкції

Вершкове масло розтирають з борошном, яйцем (1 шт.), Цукровою пудрою, ваніліном і содою і замішують тісто. Отримане тісто розділяють на 2 шматки і поміщають на 2 години в холодильник.

Яблука очищають і натирають на великій тертці. Ядра волоських горіхів подрібнюють. Половину тіста розкачують у пласт за величиною дека, на нього кладуть горіхи, яблука і посипають цукром. З решти тіста розкачують тонкі джгутики, кладуть їх на пиріг у вигляді решітки, яку змащують збитим яйцем, посипають горіхами, випікають.

Коментарі
Додати відповідь
Будь-ласка, дайте відповідь на питання
CAPTCHA
Дайте відповідь на це запитання, щоб ми знали що ви людина, а не тупий робот ).