Картопля "Айдахо"
- 1986
- 0
Кількість порцій | |
---|---|
Джерело | http://www.povarenok.ru/ |
Час підготовки | 20 хв |
Час приготування | 25 хв |
Весь час | 45 хв |
Інгредієнти
9 штук
молодих картоплин 1⁄3 стакан
оливкової олії 2 штук
зубчика часнику 1⁄2 чайна ложка
гострого соусуДуже смачний та оригінальний гарнір або окрема страва з салатом.
Інструкції
Картоплю добре промити (очищати не треба), нарізати уздовж на вісім частин (розрізати на половинки, потім на четвертинки і т.д.). Покласти картоплю в каструлю, залити холодною водою, додати трохи солі, довести до кипіння (із закритою кришкою) і варити в киплячій воді 2 хвилини (з відкритою кришкою).
Злити воду (виклавши картоплю на сито) і дати картоплі трохи охолонути. Змішати оливкову олія з дрібно порізаною зеленню, видавленим через часничницю часником і гострим перцевим соусом.
Змастити картоплю цією сумішшю. Укласти на деко або в форму і запікати хвилин 20-25.