Ви є тут

Картопля "Айдахо"

5
Рейтинг: 5 (1 голос)
  • 2004
  • 0
Кількість порцій
Порції
Джерелоhttp://www.povarenok.ru/
Час підготовки20 хв
Час приготування25 хв
Весь час45 хв

Інгредієнти

9 штук
молодих картоплин
1⁄3 стакан
оливкової олії
2 штук
зубчика часнику
1⁄2 чайна ложка
гострого соусу
   
зелень петрушки та кропу
   
зелена цибуля
   
Сіль

Дуже смачний та оригінальний гарнір або окрема страва з салатом.

Інструкції

Картоплю добре промити (очищати не треба), нарізати уздовж на вісім частин (розрізати на половинки, потім на четвертинки і т.д.). Покласти картоплю в каструлю, залити холодною водою, додати трохи солі, довести до кипіння (із закритою кришкою) і варити в киплячій воді 2 хвилини (з відкритою кришкою).

Злити воду (виклавши картоплю на сито) і дати картоплі трохи охолонути. Змішати оливкову олія з дрібно порізаною зеленню, видавленим через часничницю часником і гострим перцевим соусом.

Змастити картоплю цією сумішшю. Укласти на деко або в форму і запікати хвилин 20-25.

Коментарі
Додати відповідь
Будь-ласка, дайте відповідь на питання
CAPTCHA
Дайте відповідь на це запитання, щоб ми знали що ви людина, а не тупий робот ).