Заливні фрикадельки
- 2817
- 0
Кількість порцій | |
---|---|
Час підготовки | 10 хв |
Час приготування | 30 хв |
Весь час | 40 хв |
Інгредієнти
100 грами
фаршу 1 чайна ложка
рослинної олії 1 штука
яйце перепелине 3⁄4 стаканів
бульйону м'ясного або овочевого 2 грами
желатин уМ'ясна страва для диячого харчування
Інструкції
Фарш солимо, додаємо яйце і рослинне масло. Формуємо фрикадельки і варимо їх на пару.
Желатин замочуємо в гарячому бульйоні і проціджуємо. У страву наливаємо охолодженого бульйону з розчиненим желатином, кладемо охолоджені фрикадельки, додаємо бульйон, що залишився, і даємо застигнути.