Ви є тут

На вечерю

Різдвяний штоллен (німецький пиріг)

Штоллен - традиційна німецька різдвяна випічка. Печуть за 2-3 тижні до Різдва, змащують розтопленим вершковим маслом, посипають цукровою пудрою, загортають у фольгу або пергаментний папір ... і забувають про нього аж до свят.

Рецепт, що подається - творожний штоллен (quarkstollen), він простий і швидкий у приготуванні, і справді смачний, тут інгредієнтів на 2 великі буханки.

Картопля "Анна"

Класичний рецепт французької кухні від французького шеф-кухар Адольфа Дюглере (Adolphe Duglere) (1870 рік). Для приготування потрібно тільки два основних інгредієнти - картопля і вершкове масло. Масло карамелізується і надає страві вершковий смак.

Домашній сир для дітей

Цей швидкий рецепт приготування сиру підходить як для дитячого харчування (коли ви починаєте вводити сирний прикорм), так і для дієтичного харчування, коли вам потрібно швидко приготувати свіжий нежирний сир.