Суп-пюре з цвітної капусти та кабачків
- 3065
- 0
Кількість порцій | |
---|---|
Час підготовки | 10 хв |
Час приготування | 20 хв |
Весь час | 30 хв |
Інгредієнти
100 грами
кабачків 100 грами
цвітної капусти 1 штука
Яйце (жовток) 200 мілілітри
Вода 5 грами
масла вершковогоСмачний супчик для малят до року
Інструкції
Очищену і промиту цвітну капусту дрібно ріжемо на шматочки. Кабачки очищаємо від шкірки і також дрібно нарізаємо. Підготовлені овочі укладаємо в каструлю, заливаємо окропом і, накривши кришкою, варимо до готовності. Овочевий відвар зливаємо в окремий посуд, а відварені овочі протираємо через дрібне сито. Потім протерте пюре з кабачків і цвітної капусти розбавляємо залишеним нами овочевим відваром, додаємо за смаком сіль і знову кип'ятимо. У вже готову страву додаємо дрібно нарізаний жовток і вершкове масло.