Ви є тут

Вівсяне печиво

0
Ще нема голосів
  • 1209
  • 0
Кількість порцій
Порції
Джерелоhttp://forum.say7.info/
Час підготовки10 хв
Час приготування15 хв
Весь час25 хв

Інгредієнти

2 стаканів
Борошно вівсяне
  стакан
Борошно пшеничне
1 штука
Яйце куряче
  стакан
Цукор
50 грами
Масло вершкове (Можна замінити маргарином)
1 столова ложка
Мед (рідкий)
1 столова ложка
Сметана
1 чайна ложка
Сода (без гірки)

  Смачне вівсяне печиво, швидке у приготуванні, підходить також для дієтичного та дитячого харчування

Інструкції

Яйце збити з цукром. Вершкове масло розтопити, додати рідкий мед і сметану. Добре перемішати і з'єднати з яєчною сумішшю. Вівсяну муку просіяти разом з пшеничною, додати соду і вилити отриману масляно-медово-яєчну суміш. Замішуємо тісто. Тісто виходить хоч і в'язким, але не дуже липне до рук. Тому потрібно виготовляти коржики руками, періодично занурюючи їх (руки) в борошно чи змочувати водою.

Випікаємо в розігрітій духовці при температурі 150-180 град. приблизно хвилин 15.

При бажанні можна в тісто додати родзинки, а печиво зверху посипати кунжутом або маком.

Коментарі
Додати відповідь
CAPTCHA
Дайте відповідь на це запитання, щоб ми знали що ви людина, а не тупий робот ).