Домашнє вівсяне печиво
- 46961
- 0
Кількість порцій | |
---|---|
Час підготовки | |
Час приготування | 30 хв |
Весь час | 30 хв |
Інгредієнти
1 стакан
вівсяні пластівці тонкого помелу 2 штук
яйця 100 грами
вершкове масло 100 грами
борошно 150 грами
Цукор 2 чайні ложки
розпушувачНіжне, хрустке і надзвичайно корисне вівсяне печиво... Рецепт цієї смакоти мусить знати кожна господиня! А особливо та, яка хоче дбати про свою фігуру-адже цю випічку можна вживати навіть прихильникам здорового харчування.
Ця випічка ідеально смакує з молоком, що робить її особливо смачною!
Інструкції
- Масло розтерти з цукром, додай яйця і перемішати. Всипати вівсяні пластівці і вимісити тісто.
- Просіяти борошно, змішати його з розпушувачем і додати до тіста. Накрити миску плівкою і постати у холодильник на 1 годину.
- Змастити деко олією і застелити папером для випічки.
- Від тіста відривати невеликі шматочки, робити з них коржики і викладати на деко, враховуючи, що вони збільшаться вдвічі.
- Випікайте вівсяне печиво у духовці близько 15-20 хвилин при температурі 180°С.
Смачного!
І нижче відео приготування вівсяного печива від справжніх професіоналів своєї справи.