Ви є тут

Домашнє вівсяне печиво

0
Ще нема голосів
  • 753
  • 0
Кількість порцій
Порції
Час підготовки
Час приготування30 хв
Весь час30 хв

Інгредієнти

1 стакан
вівсяні пластівці тонкого помелу
2 штук
яйця
100 грами
вершкове масло
100 грами
борошно
150 грами
Цукор
2 чайні ложки
розпушувач
   
горіхи, мигдаль, родзинки

Ніжне, хрустке і надзвичайно корисне вівсяне печиво... Рецепт цієї смакоти мусить знати кожна господиня! А особливо та, яка хоче дбати про свою фігуру-адже цю випічку можна вживати навіть прихильникам здорового харчування.

Ця випічка ідеально смакує з молоком, що робить її особливо смачною!

Інструкції

  1. Масло розтерти з цукром, додай яйця і перемішати. Всипати вівсяні пластівці і вимісити тісто.
  2. Просіяти борошно, змішати його з розпушувачем і додати до тіста. Накрити миску плівкою і постати у холодильник на 1 годину.
  3. Змастити деко олією і застелити папером для випічки.
  4. Від тіста відривати невеликі шматочки, робити з них коржики і викладати на деко, враховуючи, що вони збільшаться вдвічі.
  5. Випікайте вівсяне печиво у духовці близько 15-20 хвилин при температурі 180°С.

Смачного!

І нижче відео приготування вівсяного печива від справжніх професіоналів своєї справи.

Коментарі
Додати відповідь
CAPTCHA
Дайте відповідь на це запитання, щоб ми знали що ви людина, а не тупий робот ).