Вчимося пекти оригінальні торти (допомагають Уляна та Міла)

88 постів / 0 нове
Останнє повідомлення
Зображення користувача bigmir81.
Не в мережі
Останній вхід: 10 років 9 місяців тому
Зареєстрований: 27/10/2011 - 14:00
Матеріали: 77

Трохи кладу цукру, хоча якщо корж солодкий то й можа не класти.

Зображення користувача Уляна.
Не в мережі
Останній вхід: 9 років 11 місяців тому
Зареєстрований: 29/12/2011 - 16:31
Матеріали: 388

Як я роблю мастіку, як і обіцяла з фотографіями:

 Приготуємо все необхідне: маршмелоу, пудра і барвник.

 

 

Маршмелоу висипаємо у миску, яку можна класти у мікрохвильову піч, і додаємо столову ложку води.

 

 

Розбовляємо барвник у невеликій кількості води.

 

 Барвник висипаємо на маршмелоу, це рахується друга столова ложка води. Ставимо у мікрохвильовку, поки цукерки не набухнуть

 

 Висипаємо пудру на стіл, розрівнюємо скалкою щоб небуло грудочок.

 

 

 

Дістаємо набухші маршмелоу і висипаємо на пудру, посипаємо зверху ще пудрою, руки також мокаємо в пудру і вимішуємо.  

 

 Маса дуже клейка, треба слідкувати щоб не приклеїлась до столу чи до рук.

 

 

 

Вумішуємо поки мастіка не перестане липнути до рук. Ось що в мене вийшло. Lol

Зображення користувача Уляна.
Не в мережі
Останній вхід: 9 років 11 місяців тому
Зареєстрований: 29/12/2011 - 16:31
Матеріали: 388

Для похресника.

Якщо хтось зацікавився, то можу викласти почергові фото як зробити такий тортик. Пишіть .

Зображення користувача Ромашка.
Не в мережі
Останній вхід: 10 років 9 місяців тому
Зареєстрований: 26/12/2011 - 21:57
Матеріали: 100

написано Уляна

Як я роблю мастіку, як і обіцяла з фотографіями:

Приготуємо все необхідне: маршмелоу, пудра і барвник.

Маршмелоу висипаємо у миску, яку можна класти у мікрохвильову піч, і додаємо столову ложку води. 

Розбовляємо барвник у невеликій кількості води.

 Барвник висипаємо на маршмелоу, це рахується друга столова ложка води. Ставимо у мікрохвильовку, поки цукерки не набухнуть

 Висипаємо пудру на стіл, розрівнюємо скалкою щоб небуло грудочок. 

Дістаємо набухші маршмелоу і висипаємо на пудру, посипаємо зверху ще пудрою, руки також мокаємо в пудру і вимішуємо.  

 Маса дуже клейка, треба слідкувати щоб не приклеїлась до столу чи до рук. 

Вумішуємо поки мастіка не перестане липнути до рук. Ось що в мене вийшло. Lol

 

Огромное спасибо за МК. У меня маленький вопросик. А можно краситель уже в готовую массу потом добавлять? Или как быть, когда мне нужны разные цвета?

Зображення користувача Уляна.
Не в мережі
Останній вхід: 9 років 11 місяців тому
Зареєстрований: 29/12/2011 - 16:31
Матеріали: 388

Нема за що.:)

 Можна барвник додати в готову мастіку (у білу). Потім мастіку треба добре вимісити, щоб був колір рівномірний. А можна одну пачку маршмелоу розділити на кілька кольорів і по окремо вимісити.   

Зображення користувача Maryann.
Не в мережі
Останній вхід: 1 тиждень 6 днів тому
Зареєстрований: 23/01/2007 - 14:04
Матеріали: 1535

Дякуємо за чудовий майстер-клас! Тепер усе зрозуміло! Пора братися за практику Smile

Зображення користувача Maryann.
Не в мережі
Останній вхід: 1 тиждень 6 днів тому
Зареєстрований: 23/01/2007 - 14:04
Матеріали: 1535

написано Уляна

Для похресника.

Якщо хтось зацікавився, то можу викласти почергові фото як зробити такий тортик. Пишіть .

ХОЧЕМО! Обовязково!! Мене дуже цікавлять прийоми роботи при формуванні прикрас - як треба робити, щоб красиво виходило і акуратно, як у тебе Smile

Зображення користувача Уляна.
Не в мережі
Останній вхід: 9 років 11 місяців тому
Зареєстрований: 29/12/2011 - 16:31
Матеріали: 388

Упс...... А як прикрашати я не сфотографувала, лиш як форму надати і покрити. Ну нічого, викладу поки те що є, а потім буде більше.

А красиво і акуратно виходить, бо чоловік допомагає, він до кожної дрібнички придерається...:), можна сказати я йому в оформленні допомагаю......, він мені говорить які детальки вирізати які кольори підбирати, де має бути фара, а де стопи ітд........І взагалі якби не він то таких гарних тортів не було б. У мене просто фантазія прихрамує. :).

Зображення користувача Maryann.
Не в мережі
Останній вхід: 1 тиждень 6 днів тому
Зареєстрований: 23/01/2007 - 14:04
Матеріали: 1535

написано Уляна

Упс...... А як прикрашати я не сфотографувала, лиш як форму надати і покрити. Ну нічого, викладу поки те що є, а потім буде більше.

А красиво і акуратно виходить, бо чоловік допомагає, він до кожної дрібнички придерається...:), можна сказати я йому в оформленні допомагаю......, він мені говорить які детальки вирізати які кольори підбирати, де має бути фара, а де стопи ітд........І взагалі якби не він то таких гарних тортів не було б. У мене просто фантазія прихрамує. :).

Це мені підходить Smile У мене чоловік любить мені допомагати при випічці, та й сам уміє пекти. У нього навіть коронний рецепт є: "П'яна торта" Smile

З фантазією у мене все норм, бо робота в мене така (я - дизайнер)  Smile А у чоловіка є скурпульозність і акуратність. От ми б з ним торта забацали Smile 

Зображення користувача Уляна.
Не в мережі
Останній вхід: 9 років 11 місяців тому
Зареєстрований: 29/12/2011 - 16:31
Матеріали: 388

І так.... Коржі готові перемащені. У мене крем творог з ананасами і пропитка з полуничного джема.

 

 

обрізаємо боковинки, з обох сторін одинаково, залежно якої ширини ви хочете торт, у нашому випадку автобус. Потім ці боковинки ставимо на верх торта (вибачте фото не зробила), щоб автобус був ще вищий. я виклала не всі, добавила ще один слой. Потім за допомогою ножа з зубчиками (можна і простого), заокруглюємо

краї торта, там де перед то робими кругліший, боковушки також підкруглити. УВАГА, все зрізаємо по мінімуму,  можна сказати зішкрябуємо . 

 

 

 Потім автобус покриваємо кремом. Можна заколотити спеціальний під мастіку, можна шоколадом. Я робила тим самим яким і наповняла лиш без ананасів, і потім трохи пожаліла. Поясню чому: Я коли роблю творожний крем творог сильно не збиваю (так лишається смак натурального творога), лишаються друбочки, які під мастікою в майбутньому будуть виглядати як целюліт. Тому раджу або творог добре взбити або використати крем який є рівномірний, масляний наприклад.

 

 

Переставляємо тортик на прикрашений піднос і досить туго замотуємо харчовою плівкою і в холодильник хоча б на 1 годину, хача в ідеалі доки крем не підсохне (затвердіє), я клала на ніч. 

 

 

І з новими силами зранку, беремо мастіку, (у мене заготовлена на перед, можна безмосередньо перед оформленням замісити), бобре розминоємо, можна пару секунд підігріти в мікрохвильовці. і починаємо разкатувати.

 

Мастіку розкатуємо так щоб покрила торт. У мене товщина мастіки приблизно 3мм. 

 

Покриваємо мастікою торт, залишки зрізаємо. Я стараюсь так торт покрити щоб всі дефекти були внизу. 

Сторінки

Зайдіть або зареєструйтеся щоб додавати пости