А тортик - просто чудо, свекруха майже дуже добра, раз ти їй таке чудо зробила
Дівчатка-майстрині, підскажіть, під мастіку треба чимось мастити? шось десь читала, але чим краще?. Хочу пекти торт на суботу, великий, на велику тепшу - скільки треба тої мастіки, щоб його покрити? а ще ромушок пару зробити...
Я інколи торт обмазую шоколадом, (Плитку розтоплюю на водяній бані і додаю масла або води) потім торт на годину в холодильник. Але частіше просто кремом, я роблю густий творожний з вершками. Торт для свекрухи кремом обмазувала і на годину в холодильник.
На 2-3кг. торт мені вистачає мастіки з одної пачки маршмелоу, але раджу зробити більше мастіки, з 1.5-2 пачок, якщо буде забагато то залишки можна відрізати, а більшу кількість мастіки розкатувати буде легше і коли мастіка товстіша то гарніше виглядає на торті.
"а ще ромушок пару зробити..." я так зрозуміла ромашок, їх можна купити, ромашки самій важко робити, хіба якщо маєш форму для вирізання, тоді раз раз і готово, якщо вручну то тоді троянди, на мою думку, легше робити. Прикаси взагалі можна будь з чого зробити, я робила з желейних цукерок, з цукерок каміньців, з шоколадних цукерок....і.т.д.
Девочки, а вы коржи чем-нибудь пропитываете чтоб мягче были? Или просто кремом мажете и даёте настояться? А то у меня коржи суховатыми получаются. И где можно купить эту маршмелоу?
Я пропитую. Варю сироп (вода + цукор, інколи додаю ароматизатор або ром). Деколи замість пропитки використовую повидло ріденьке або сироп. А ще як пропитку можна використати сироп з консервованих фруктів, я коли роблю фруктовий крем наприклад ананасовий то цим сиропчиком пропитую.
Маршмелоу можна купити в сільпо, на білочці, на краснодонців, я беру біле в пачках коштує 7грн..
Виявляється, не тільки діток можна бавити тортиками, а й тат Класна сорочка, навіть лейбл на комірці є, як у справжньої
Тортик для свекрухи.........
А тортик - просто чудо, свекруха майже дуже добра, раз ти їй таке чудо зробила
Дівчатка-майстрині, підскажіть, під мастіку треба чимось мастити? шось десь читала, але чим краще?. Хочу пекти торт на суботу, великий, на велику тепшу - скільки треба тої мастіки, щоб його покрити? а ще ромушок пару зробити...
Дякую.
Я інколи торт обмазую шоколадом, (Плитку розтоплюю на водяній бані і додаю масла або води) потім торт на годину в холодильник. Але частіше просто кремом, я роблю густий творожний з вершками. Торт для свекрухи кремом обмазувала і на годину в холодильник.
На 2-3кг. торт мені вистачає мастіки з одної пачки маршмелоу, але раджу зробити більше мастіки, з 1.5-2 пачок, якщо буде забагато то залишки можна відрізати, а більшу кількість мастіки розкатувати буде легше і коли мастіка товстіша то гарніше виглядає на торті.
"а ще ромушок пару зробити..." я так зрозуміла ромашок, їх можна купити, ромашки самій важко робити, хіба якщо маєш форму для вирізання, тоді раз раз і готово, якщо вручну то тоді троянди, на мою думку, легше робити. Прикаси взагалі можна будь з чого зробити, я робила з желейних цукерок, з цукерок каміньців, з шоколадних цукерок....і.т.д.
Дякую, Улянка буду намагатися зробити так як кажеш. потім викладу фотки, якшо не буде дуже соромно
а ромушки то ромашки, да. (я їх так називаю:)
сьогодні на роботу спекла торт медовик, з заварним кремом і вареною згущенкою, змели нараз
Девочки, а вы коржи чем-нибудь пропитываете чтоб мягче были? Или просто кремом мажете и даёте настояться? А то у меня коржи суховатыми получаются. И где можно купить эту маршмелоу?
Я пропитую. Варю сироп (вода + цукор, інколи додаю ароматизатор або ром). Деколи замість пропитки використовую повидло ріденьке або сироп. А ще як пропитку можна використати сироп з консервованих фруктів, я коли роблю фруктовий крем наприклад ананасовий то цим сиропчиком пропитую.
Маршмелоу можна купити в сільпо, на білочці, на краснодонців, я беру біле в пачках коштує 7грн..
Я люблю пропитувати коржі чорною кавою, або під крем змащую варенням з шматками фруктів, вишневе наприклад.
Спасибо девочки!!! Никогда не думала, что можно кофем пропитать коржи! Надо попробовать!
А ви каву цукрену робите???
Сторінки