Вчимося пекти оригінальні торти (допомагають Уляна та Міла)

88 постів / 0 нове
Останнє повідомлення
Зображення користувача Maryann.
Не в мережі
Останній вхід: 2 тижні 2 дні тому
Зареєстрований: 23/01/2007 - 14:04
Матеріали: 1535

написано Mmila

В мене іще тортик. Татові на день народження

Виявляється, не тільки діток можна бавити тортиками, а й тат Smile Класна сорочка, навіть лейбл на комірці є, як у справжньої Smile

Зображення користувача Уляна.
Не в мережі
Останній вхід: 9 років 11 місяців тому
Зареєстрований: 29/12/2011 - 16:31
Матеріали: 388

Тортик для свекрухи.........

 

 

 

 

Зображення користувача Альона.
Не в мережі
Останній вхід: 11 років 5 місяців тому
Зареєстрований: 20/10/2011 - 22:24
Матеріали: 110

А тортик - просто чудо, свекруха майже дуже добра, раз ти їй таке чудо зробила Smile

Дівчатка-майстрині, підскажіть, під мастіку треба чимось мастити? шось десь читала, але чим краще?. Хочу пекти торт на суботу, великий, на велику тепшу - скільки треба тої мастіки, щоб його покрити? а ще ромушок пару зробити...Збентеження

Зображення користувача Уляна.
Не в мережі
Останній вхід: 9 років 11 місяців тому
Зареєстрований: 29/12/2011 - 16:31
Матеріали: 388

Дякую.

Я інколи торт обмазую шоколадом, (Плитку розтоплюю на водяній бані і додаю масла або води) потім торт на годину в холодильник. Але частіше просто кремом, я роблю густий творожний з вершками.  Торт для свекрухи кремом обмазувала і на годину в холодильник.

 

На 2-3кг. торт мені вистачає мастіки з одної пачки маршмелоу, але раджу зробити більше мастіки, з 1.5-2 пачок, якщо буде забагато то залишки можна відрізати, а більшу кількість мастіки розкатувати буде легше і коли мастіка товстіша то гарніше виглядає на торті.

 

"а ще ромушок пару зробити..." я так зрозуміла ромашок, їх можна купити, ромашки самій важко робити, хіба якщо маєш форму для вирізання, тоді раз раз і готово, якщо вручну то тоді троянди, на мою думку, легше робити. Прикаси взагалі можна будь з чого зробити, я робила з желейних цукерок, з цукерок каміньців, з шоколадних цукерок....і.т.д.

Зображення користувача Альона.
Не в мережі
Останній вхід: 11 років 5 місяців тому
Зареєстрований: 20/10/2011 - 22:24
Матеріали: 110

Дякую, Улянка Smile буду намагатися зробити так як кажеш. потім викладу фотки, якшо не буде дуже соромно Lol

а ромушки Smile то ромашки, да. (я їх так називаю:)

сьогодні на роботу спекла торт медовик, з заварним кремом і вареною згущенкою, змели нараз Smile

Зображення користувача Ромашка.
Не в мережі
Останній вхід: 10 років 9 місяців тому
Зареєстрований: 26/12/2011 - 21:57
Матеріали: 100

Девочки, а вы коржи чем-нибудь пропитываете чтоб мягче были? Или просто кремом мажете и даёте настояться? А то у меня коржи суховатыми получаются. И где можно купить эту маршмелоу?

Зображення користувача Уляна.
Не в мережі
Останній вхід: 9 років 11 місяців тому
Зареєстрований: 29/12/2011 - 16:31
Матеріали: 388

Я пропитую. Варю сироп (вода + цукор, інколи додаю ароматизатор або ром). Деколи замість пропитки використовую повидло ріденьке або сироп. А ще як пропитку можна використати сироп з консервованих фруктів, я коли роблю фруктовий крем наприклад ананасовий то цим сиропчиком пропитую.  Smile

 

Маршмелоу можна купити в сільпо, на білочці, на краснодонців,  я беру біле в пачках коштує 7грн.. 

Зображення користувача bigmir81.
Не в мережі
Останній вхід: 10 років 9 місяців тому
Зареєстрований: 27/10/2011 - 14:00
Матеріали: 77

Я люблю пропитувати коржі чорною кавою, або під крем змащую варенням з шматками фруктів, вишневе наприклад.

Зображення користувача Ромашка.
Не в мережі
Останній вхід: 10 років 9 місяців тому
Зареєстрований: 26/12/2011 - 21:57
Матеріали: 100

Спасибо девочки!!! Никогда не думала, что можно кофем пропитать коржи! Надо попробовать!

Зображення користувача Уляна.
Не в мережі
Останній вхід: 9 років 11 місяців тому
Зареєстрований: 29/12/2011 - 16:31
Матеріали: 388

А ви каву цукрену робите???

Сторінки

Зайдіть або зареєструйтеся щоб додавати пости