Простий рецепт домашнього морозива
- 6515
- 2
Кількість порцій | |
---|---|
Час підготовки | 30 хв |
Час приготування | |
Весь час | 30 хв |
Інгредієнти
Пропонуємо до Вашої уваги максимально простий і корисний, а головне - перевірений рецепт домашнього морозива, яким зможе поласувати кожен від дорослого до малого
Інструкції
1. Закип'ятіть молоко і остудіть його до температури 30 градусів.
2. Цукрову пудру змішайте з ванільним цукром, додайте жовтки.
3. Збийте суміш міксером.
4. Влийте молоко, знову збийте утворену суміш.
5. Поставте майбутнє домашнє морозиво на маленький вогонь. Постійно помішуючи, тримайте на вогні, поки суміш не стане густою. Перевірити готовність можна так: якщо по дерев'яній паличці провести пальцем, залишиться чіткий слід.
6. Коли суміш охолоне, поставте її в холодильник.
7. Добре збийте вершки.
8. Змішайте з охолодженою сумішшю (кремом).
9. Отриману суміш перекладіть в глибокий лоток або інший посуд, в якому домашнє морозиво зручно буде перемішувати блендером.
10. Поставте у морозилку години на 2.
11. Дістаньте морозиво з холодильника і швидко, щоб не розтануло, перемішайте блендером.
12. Помістіть в морозилку ще на дві години. Повторіть процедуру ще 3 рази з інтервалом 40-50 хвилин. Це потрібно, щоб роздрібнити кристалики льоду і надати морозиву потрібну структуру.
13. Вийміть морозиво з морозилки, поставте хвилин на 15 в холодильник, щоб підтануло. Сформуйте кульки.
14. А тепер найсолодше — посипте тертим шоколадом, полийте улюбленим сиропом або джемом. Королівські солодощі готові!
Смачного!
І наостанок - ще одна непогана відеоінструкція домашнього морозива із смаком пломбіру
07/12/2016
В меен після морозива горло болить. Краще молочка попью
21/06/2019
спасибо