Хто сьогодні що приготував на обід?

65 постів / 0 нове
Останнє повідомлення
Зображення користувача Наталия Меркурий.
Не в мережі
Останній вхід: 7 років 10 місяців тому
Зареєстрований: 25/01/2017 - 15:19
Матеріали: 2

Пюре і котлети.

Зображення користувача Саша Фреймут.
Не в мережі
Останній вхід: 7 років 9 місяців тому
Зареєстрований: 04/02/2017 - 17:02
Матеріали: 4

Вареників наліпили з вишнями, картоплею і сиром.

Зображення користувача Валентина Петрик.
Не в мережі
Останній вхід: 3 роки 5 місяців тому
Зареєстрований: 08/02/2017 - 18:59
Матеріали: 16

Суп пюре із брокколі. 

Зображення користувача Елена Светлая.
Не в мережі
Останній вхід: 7 років 7 місяців тому
Зареєстрований: 21/11/2016 - 00:50
Матеріали: 14

Вирішила наліпити вареники з картоплею та грибами.

Зображення користувача Меланія.
Не в мережі
Останній вхід: 4 роки 9 місяців тому
Зареєстрований: 18/02/2017 - 21:18
Матеріали: 11

В мене на обід суп-пюре з печериць. Дуже нам в родині подобається такий супчик, та й готується дуже легко та швидко. Тим паче, що мій "помічник" блендер Бош мені допомагає. Спеціально вибирала на https://allo.ua/ru/products/blendery/proizvoditel-bosch/ модель з великою потужністю, аби швидко робити саме суп-пюре. Рецепт супу знайшла в інтернеті, від себе нічого не додавала. Єдине, що замінила, так це замість вершків додаю до печериць сметану - мені так гриби смакують краще.

Зображення користувача Настя Косенко.
Не в мережі
Останній вхід: 5 років 3 місяці тому
Зареєстрований: 07/05/2017 - 14:05
Матеріали: 1

Мой муж очень стейки любит, хочу ему приготовить, только не знаю как, и какое мясо лучше взять.. Может подскажете?

Зображення користувача Светлана Страхова.
Не в мережі
Останній вхід: 4 роки 11 місяців тому
Зареєстрований: 28/08/2019 - 14:45
Матеріали: 6

Нам больше всего нравится мясо для стейка [url=https://steak-house.com.ua/]здесь[/url]. Очень хорошее мясо по приемлемой цене. Мы только здесь берём для своего кафе. Муж у меня занимается мясными вопросами, так что в этом он толк знает))) И необходимая толщина, и необходимое количество жировых прожилок. Все это учтено.

Зображення користувача Светлана Страхова.
Не в мережі
Останній вхід: 4 роки 11 місяців тому
Зареєстрований: 28/08/2019 - 14:45
Матеріали: 6

Нам больше всего нравится мясо для стейка здесь https://steak-house.com.ua/. Очень хорошее мясо по приемлемой цене. Мы только здесь берём для своего кафе. Муж у меня занимается мясными вопросами, так что в этом он толк знает))) И необходимая толщина, и необходимое количество жировых прожилок. Все это учтено.

Зображення користувача AnnaK.
Не в мережі
Останній вхід: 3 роки 2 місяці тому
Зареєстрований: 25/10/2019 - 16:18
Матеріали: 11

Да в принципе из любого мяса. Я своим на гриле делаю, предварительно мариную его и немножко отбиваю. Можно еще немного надрезы сделать, что бы быть увереной что прожариться. мариную каждый раз по разному, нет определенных рецептов. 

Зображення користувача Maks.
Не в мережі
Останній вхід: 5 років 3 тижні тому
Зареєстрований: 16/09/2019 - 15:29
Матеріали: 4

Я обожаю морепродукты, кажется кушал бы их каждый день. Правда, различные блюда, а то одно, боюсь что приелось бы) И очень важно, как в вышеупомянутом случае с мясом, найти тот магазин, в котором можно совершать покупки легко и с доверием. 
Я вот для себя каждый день делаю бутерброды с кжелтой икрой - доступно для меня по цене и по возможности совершения покупки в маркете.

Сторінки

Зайдіть або зареєструйтеся щоб додавати пости