Домашнє Рафаелло
- 5596
- 2
Кількість порцій | |
---|---|
Час підготовки | 5 хв |
Час приготування | 15 хв |
Весь час | 20 хв |
Інгредієнти
Найдзвичайно смачні, витончені і дуже легкі у приготуванні - цукерки "Рафаелло"! Спробуйте і переконаєтеся
Інструкції
У глибоку мисочку висипаємо кокосову стружку, туди ж додаємо згущене молоко. Ретельно перемішуємо. Має вийти солодка маса, досить густа. Якщо кашка виглядає рідкою, можна додати ще кокосової стружки.
Тепер основа наших рафаеллок має хоча б одну годину постояти в холодильнику, а краще - навіть дві.
Цікаво і смачно готувати ці солодощі з мигдалем, хоча це не обов’язково. Його можна замінити його будь-якими іншими горішками, як от фундук чи навіть арахіс, або ж сухофруктами (курагою, чорносливом, родзинками).
Готуємо дві посудинки: в одну засипаємо кокосову стружку, в іншу, неглибоку, можна плоску тарілку чи дошку — складаємо готові цукерки.
З солодкої маси робимо коржики. В серединку поміщаємо по одному горішку. Акуратно зліплюємо коржик, формуючи рівненьку кульку.
Обкатуємо в сухій кокосовій стружці і викладаємо на тарілочку. От і все!
Смачного!
07/12/2016
Пробував-непогано вийшло
23/01/2019
спасибо