І ще: я недавно почула про кулінарний блог Елли Мартіно. Раджу зайти, дуже гарні і смачні рецепти справжніх італійських страв; і просто позитивна людина.
Заглянула в блог, буде час - все перечитаю. Мої вдома всі люблять "італію". Дякую за підказку
І ще: я недавно почула про кулінарний блог Елли Мартіно. Раджу зайти, дуже гарні і смачні рецепти справжніх італійських страв; і просто позитивна людина.
Дякую, перегляну. Я рекомендую сайт Анастасии Скрипкіної: там читати навіть не треба, все можна приготувати розглядаючи фото
І ще: я недавно почула про кулінарний блог Елли Мартіно. Раджу зайти, дуже гарні і смачні рецепти справжніх італійських страв; і просто позитивна людина.
Дякую, перегляну. Я рекомендую сайт Анастасии Скрипкіної: там читати навіть не треба, все можна приготувати розглядаючи фото
Я користувалась рецептами Насті дуже сподобалось що все настільки легко, смачно і зручно.
Сьогодні в мене відбивні з курячого філе і макаронами з підливкою. До речі, вичитала на тому ж таки сайті Скрипкіної, що щоб філе з курятини не було сухим, перед тим, як готувати його, потрібно залити вершками на 1-2 години приготовлені шматочки мяса. А потім треба злити вершки, приправити і готувати відбивні хто як любить: паніровані чи в яйцях,. Такі ніжні і соковиті виходять відбивні! Якщо не маю вершків, то заливаю молоком. Теж непогано.
Сьогодні в мене відбивні з курячого філе і макаронами з підливкою. До речі, вичитала на тому ж таки сайті Скрипкіної, що щоб філе з курятини не було сухим, перед тим, як готувати його, потрібно залити вершками на 1-2 години приготовлені шматочки мяса. А потім треба злити вершки, приправити і готувати відбивні хто як любить: паніровані чи в яйцях,. Такі ніжні і соковиті виходять відбивні! Якщо не маю вершків, то заливаю молоком. Теж непогано.
Заглянула в блог, буде час - все перечитаю. Мої вдома всі люблять "італію". Дякую за підказку
Дякую, перегляну. Я рекомендую сайт Анастасии Скрипкіної: там читати навіть не треба, все можна приготувати розглядаючи фото
Дякую, дійсно хороший і зручний сайт Анастасії Скрипкіної
А в мене сьогодні - піцца! Наговорили мене домашні, хоч і не планувалося. Зараз її класно готувати, поки сезон овочів не закінчився Щось таке:
Я користувалась рецептами Насті дуже сподобалось що все настільки легко, смачно і зручно.
Сьогодні в мене відбивні з курячого філе і макаронами з підливкою. До речі, вичитала на тому ж таки сайті Скрипкіної, що щоб філе з курятини не було сухим, перед тим, як готувати його, потрібно залити вершками на 1-2 години приготовлені шматочки мяса. А потім треба злити вершки, приправити і готувати відбивні хто як любить: паніровані чи в яйцях,. Такі ніжні і соковиті виходять відбивні! Якщо не маю вершків, то заливаю молоком. Теж непогано.
Обовязково спробую! дякую за пораду
плов в мультіварці)))
О, і я хочу мультиварку! ще з вересня, коли газу не було, мрію про Мулінекс 6-илітровий (на велику сім'ю;))
Я сьогодні борщик вегетаріанський зварила:)
І я хочу мультиварку "Дурной пример заразителен" :)
У мене сьогодні - томатний супчик і відбивні курячі з рисовим гарніром з томатно-сметанною підливкою. Ням!
Сторінки