Все про випічку

65 постів / 0 нове
Останнє повідомлення
Зображення користувача _Наталія.
Не в мережі
Останній вхід: 12 років 10 місяців тому
Зареєстрований: 02/11/2011 - 20:25
Матеріали: 40
Все про випічку

Пропоную в цій темці ділитися  рецептами тортів, тістечок, печива, кексів.

Скоро свята, тому давайте приємно здивуємо гостейПосмішка 

Зображення користувача Maryann.
Не в мережі
Останній вхід: 1 тиждень 6 днів тому
Зареєстрований: 23/01/2007 - 14:04
Матеріали: 1535

Може, це й не дуже святковий пиріг, але хочу поділитися рецептом френдеси творожного пирога, щоб був під рукою Smile Я  ще не пробувала пекти, але фотка така класна, смачно виглядає, що точно спечу Smile Вона називає його "Сльози ангела", бо на суфле зверху утворюються краплинки води, як сльози Smile

Для основы: 1-,5 ст муки, 1 ч.л разрыхлителя, 80 г масла, 2 ст. л сахара, 1 небольшое яйцо

 Для начинки: 500 г творога, 0,5 ст сахара, 3 желтка, 1 ст. л манки, 100 г сметаны или густых сливок, ваниль

Для суфле: 3 белка, 5 ст. л сахарной пудры

Основа: Муку смешать с разрыхлителем и порубить с охлажденным маслом. Добавить остальные продукты и вымесить тесто. Готовое тесто завернуть в пищевую пленку и положить в холодильник на 30 мин.

Для начинки: Смешать все ингредиенты в блендере до однородного состояния.

Вынуть тесто из холодильника и выложить в форму (диаметр - 23 см) слоем полсантиметра. Наверх выложить творожную начинку. Выпекать при тем. 180 гр. на протяжении 30 мин. Затем вынуть, наверх выложить суфле и печь еще 10-15 мин. до золотистого цвета. Вынуть и дать хорошо остыть. Для суфле взбить белки с сахаром

Зображення користувача Valente.
Не в мережі
Останній вхід: 10 років 1 місяць тому
Зареєстрований: 21/09/2011 - 22:44
Матеріали: 104

[quote=Maryann]

 


 

 


 

Сміх Блин,всю клавиатуру слюной забрызгал!...Підморгує

Зображення користувача oxana.
Не в мережі
Останній вхід: 11 років 6 місяців тому
Зареєстрований: 27/08/2011 - 07:52
Матеріали: 91

Дуже простий рецепт (його робила ще моя бабуся) пирога з вишнею:

Для невеликої форми: Вимішуємо 1 яйце з 150 гр. цукру, додамо 50 гр. масла чи маргарину. Потім - 300 гр. муки, чайну ложку гашеної соди і стільки  кефіру, щоб тісто було схожим на густу сметану. Виливаємо тісто у змащениу маргарином і посипану мукою форму. Попередньо вибираємо кісточки з чершень, ділимо на половинки і вкладаємо зверху на тісто серединкою униз. Печемо приблизно 25 хвилин спочатку при вищій т-рі, а потім трохи зменшуємо т-ру. Готовий пиріг присипаємо цукровою пудрою. Цей пиріг можна готувати і з сливами, і з черешнями, і з абрикосами, смачний він і з чорницями, а також із консервованих фруктів.

Зображення користувача Олеся.
Не в мережі
Останній вхід: 11 років 6 місяців тому
Зареєстрований: 21/09/2011 - 14:06
Матеріали: 241

Все таке смачненьке! Зараз  візьму свою книгу і якийсь рецептик цікавий викопаю Smile

Зображення користувача _Наталія.
Не в мережі
Останній вхід: 12 років 10 місяців тому
Зареєстрований: 02/11/2011 - 20:25
Матеріали: 40

Цей рецепт під силу навіть новачкам і тим кому випічка не завжди вдається. Крім того, продукти завжди знайдуться  холодильнику

1,5 склянки муки

1 склянка цукру

3 яйця

1 ч. л. порошку для печива

1/3 пачки маргарину

1/2 склянки сметани

пакетик ванільного цукру

Яйця взбити з цукром,поки маса не збільшиться втричі, поступово додати решту інгредієнтів, добре вимішати і вилити у підготовлену форму. Випікати при 180-190 градусів 30 хв. Остудити на решітці і розрізати на 2 або 3 частини.

Підходить будь-який крем, або ще можна у тісто поставити любі фрукти.Підморгує

 

 

Зображення користувача bigmir81.
Не в мережі
Останній вхід: 10 років 9 місяців тому
Зареєстрований: 27/10/2011 - 14:00
Матеріали: 77

написано oxana


Дуже простий рецепт (його робила ще моя бабуся) пирога з вишнею:


Для невеликої форми: Вимішуємо 1 яйце з 150 гр. цукру, додамо 50 гр. масла чи маргарину. Потім - 300 гр. муки, чайну ложку гашеної соди і стільки  кефіру, щоб тісто було схожим на густу сметану. Виливаємо тісто у змащениу маргарином і посипану мукою форму. Попередньо вибираємо кісточки з чершень, ділимо на половинки і вкладаємо зверху на тісто серединкою униз. Печемо приблизно 25 хвилин спочатку при вищій т-рі, а потім трохи зменшуємо т-ру. Готовий пиріг присипаємо цукровою пудрою. Цей пиріг можна готувати і з сливами, і з черешнями, і з абрикосами, смачний він і з чорницями, а також із консервованих фруктів.



В мене теж є схожий рецепт, також ще від бабусі. Дуже мені подобається та й економний. Я й пиріг з нього печу, й кекси. А фрукти можна використовувати, як свіжі, так і з компоту, і з морозилки, та й сухофрукти теж. А недавно спробувала з заварним кремом, тільки попередньо коржі змочила сиропом. Вийшло дуже смачно.

Зображення користувача amelie.
Не в мережі
Останній вхід: 9 років 4 місяці тому
Зареєстрований: 08/09/2011 - 09:02
Матеріали: 247

Мушу похвастатися: моя подруга дала мені чудовий рецепт кіфликів (рогаликів). Такий простий і економний!

Тут пишеться співвідношення на 100 гр. муки, тому зручно збільшувати пропорційно, скяльки хочеш - стільки печеш. Можна з начинками: горіх, мак, густий леквар (повидло):

 

КІФЛИКИ ЕКОНОМНІ

100 гр. муки

100 гр. маргарину

10 гр. дріжджів

20 гр. цукор-пудри

трохи солі

Дріжджі розводити у невеликій кількості теплого молока, усе спрацювати. Якщо тісто дуже мяке вийде, можна додати муки, або перед розкатуванням покласти на короткий час у холодильник. Розкатати трикутнички, покласти начинку і закрутити. Випікати при досить високій т-рі -в електричній духовці ставлю 220град, а потімі знімаю на 190. Ще гарячими притрусити цукор-пудрою.

Смачного!

 

Зображення користувача Уляна.
Не в мережі
Останній вхід: 9 років 11 місяців тому
Зареєстрований: 29/12/2011 - 16:31
Матеріали: 388

Творожне  рекомендую дуже смачне.Посмішка

тісто пісочне                                       начинка

200гр маргарину                              800гр творога

400гр муки                                       4 взбиті білки

 1 яйце, 4 жовтки.                              200гр цукру ( я даю 150)

200гр цукру я даю 150                        1 ванілін

розпушувач 

Замісити тісто, покласти в холодильник на 15-20хв, розділити на 2 розкатати, на один слой начинку другим прикрити. В духовку на 1год (приблизно, залежить від духовки, мені вистачає 40хв.) 180- 200 градусів. Після охолодження можна посипати пудрою або залити глазурь.

Зображення користувача Уляна.
Не в мережі
Останній вхід: 9 років 11 місяців тому
Зареєстрований: 29/12/2011 - 16:31
Матеріали: 388

Цей рецепт актуальний для тих у кого залишається хліб. Я робила мені сподобався

Торт із сухого хліба

500гр хліба ( сухого, білого)

200гр. цукру

100гр какао

2 жовтки

10 гр ізюму

100гр. горіхів

100гр кави (вареної)

1 розпушувач

1 ванілін

Хліб розмочити у молоці чи каві ( я робила 50 на 50). Віджати і все замісити. викласти у форму пекти 45 хв. 180 градусів. 

Зображення користувача Каміла.
Не в мережі
Останній вхід: 11 років 9 місяців тому
Зареєстрований: 21/09/2011 - 09:28
Матеріали: 43

Смачно виглядає, вже рецепт переписала, в суботу спробую спекти:-))) 

Сторінки

Зайдіть або зареєструйтеся щоб додавати пости