Вівсяне печиво
- 2714
- 0
Кількість порцій | |
---|---|
Джерело | http://forum.say7.info/ |
Час підготовки | 10 хв |
Час приготування | 15 хв |
Весь час | 25 хв |
Інгредієнти
2 стаканів
Борошно вівсяне 1⁄2 стакан
Борошно пшеничне 1 штука
Яйце куряче 1⁄2 стакан
Цукор 50 грами
Масло вершкове (Можна замінити маргарином) 1 столова ложка
Мед (рідкий) 1 столова ложка
Сметана 1 чайна ложка
Сода (без гірки) Смачне вівсяне печиво, швидке у приготуванні, підходить також для дієтичного та дитячого харчування
Інструкції
Яйце збити з цукром. Вершкове масло розтопити, додати рідкий мед і сметану. Добре перемішати і з'єднати з яєчною сумішшю. Вівсяну муку просіяти разом з пшеничною, додати соду і вилити отриману масляно-медово-яєчну суміш. Замішуємо тісто. Тісто виходить хоч і в'язким, але не дуже липне до рук. Тому потрібно виготовляти коржики руками, періодично занурюючи їх (руки) в борошно чи змочувати водою.
Випікаємо в розігрітій духовці при температурі 150-180 град. приблизно хвилин 15.
При бажанні можна в тісто додати родзинки, а печиво зверху посипати кунжутом або маком.