Бісквітно-полуничний торт
- 8624
- 0
Кількість порцій | |
---|---|
Час підготовки | |
Час приготування | 1 година |
Весь час | 1 година |
Інгредієнти
Ура! Нарешті відкриваємо сезон свіжої полуниці!
Що може бути солодшим і смачнішим, ніж полуничний торт? Ідеальний для свята або у якості звичайного десерта для дорослих і дітей, а також дуже простий у приготуванні!
Інструкції
Готуємо тісто на бісквіт. Два яйця змішуємо з цукровою пудрою (75г.) і ставимо на водяну баню. Постійно помішуючи, чекаємо, доки розчиниться цукор. Потім знімаємо масу з вогню і гарненько збиваємо міксером.
Всипаємо просіяне борошно і розпушувач. Переливаємо в форму для випікання, попередньо змащену маслом, присипаємо борошном. Випікаємо бісквіт 15-20 хвилин при 200 градусах. Щоб переконатися, що бісквіт готовий, можна проткнути його зубочисткою - та має залишитися сухою.
Готуємо крем. Для цього збиваємо яйце, молоко, цукрову пудру, масло, крохмал. Потім ставимо суміш на плиту і розігріваємо до початку повного кипіння. Після закипання відразу прибираємо з вогню, додаємо ванільний цукор і ставимо остигати.
Тепер займемося приготуванням начинки. 500 грам полуниці подрібнюємо і змішуємо з цукром, що залишився, в блендері.
Залишилося найцікавіше - зібрати торт. Бісквіт розрізаємо навпіл. Промащуємо один шар полуничним кремом. На нього поміщаємо другий шар і робимо те ж саме.
Прикрашаємо торт ягодами і вершками. Ставимо на 20 хвилин в холодильник, щоб все "скріпилося". Якщо є можливість потримати торт в холодильнику довше - це тільки плюс.
Для приготування бісквіту, просочування і начинки можна використовувати інші, ваші улюблені, перевірені способи, але, як бачимо - цей максимально простий і під силу кожному! Головне - не бійтеся експериментувати і все у Вас вийде!
Смачного!
Рекомендуємо також переглянути відео, на якому показаний процес створення торта. Виглядає це все дуже апетитно!