А миловари в нас є?

Зайдіть або зареєструйтеся щоб додавати пости
Зображення користувача Наталка_Касим.
Не в мережі
Останній вхід: 8 місяців 2 тижнів тому
Зареєстрований: 03/09/2011 - 12:32
Матеріали: 538
Репутація: 2098
А миловари в нас є?

Пропоную обмінюватися досвідом і рецептами. Я правда, початківець, але мені вже подобається Посмішка

Зображення користувача Альона.
Не в мережі
Останній вхід: 5 років 2 тижнів тому
Зареєстрований: 20/10/2011 - 22:24
Матеріали: 110
Репутація: 199

Ага, туточки я. невже буде з ким поговорити?Сміх тільки в мене питання, коли ти встигаєш ще й мило варити?Здивованість

Зображення користувача Наталка_Касим.
Не в мережі
Останній вхід: 8 місяців 2 тижнів тому
Зареєстрований: 03/09/2011 - 12:32
Матеріали: 538
Репутація: 2098

А шо робити)))

Насправді, я поки освоїла тільки кастильське і господарське, до "цукерочок" ще руки не доходять, але я вірю в себе. Підморгує

Зараз пробую осилити статтю про жирні кислоти - щоб знати, які масла мають ті чи інші властивості. От на це часу катастрофічно не вистачає - систематизувати знання і зрозуміти суть процесу. Поки що - тільки повторюю чужі рецептиЗбентеження

Зображення користувача Альона.
Не в мережі
Останній вхід: 5 років 2 тижнів тому
Зареєстрований: 20/10/2011 - 22:24
Матеріали: 110
Репутація: 199

а я все ще основщиця, варю з англійської органіки. вийшла на роботу, і час кудись так зникає, що вже мило мені вже місяць тільки сниться Сміх. та от зараз визрів в моїй голові рецепт, на вихідних зроблю і покажу. а тепер просто покажу стареньке Cool  моє улюблене нарізне милко з запареною липою, глиною і медом, і гейзери для ванни з цитрусовими ефірами

Зображення користувача murrr-mjaw.
Не в мережі
Останній вхід: 3 роки 11 місяців тому
Зареєстрований: 08/09/2011 - 23:40
Матеріали: 382
Репутація: 1026

написано Наталка_Касим

Пропоную обмінюватися досвідом і рецептами. Я правда, початківець, але мені вже подобається Посмішка

Хорошее дело, можно целый бизнес построить.

Зображення користувача Наталка_Касим.
Не в мережі
Останній вхід: 8 місяців 2 тижнів тому
Зареєстрований: 03/09/2011 - 12:32
Матеріали: 538
Репутація: 2098

О, я хочу на липі мило зробити - дуже запах подобається. Але боюся, що якщо з нуля - весь запах вивітриться. Поки думаю, як би його зробити все-таки, якщо на надумаю - то зроблю з основи.

 

А до бізнесу поки далеко - базу би засвоїтиНерішучість

Альонка, а де ти основу купляєш? 

Зображення користувача Альона.
Не в мережі
Останній вхід: 5 років 2 тижнів тому
Зареєстрований: 20/10/2011 - 22:24
Матеріали: 110
Репутація: 199

написано Наталка_Касим

Альонка, а де ти основу купляєш? 

в інтернет магазинах, їх тепер стільки Smile дуже люблю органіку. 

до речі, на рахунок запаху в милі: коли запарюю липу (або інші трави), то відчуваєш лише легкий аромат трави. щоб мило дійсно гарно пахло, в нього в любому випадку треба додавати ароматизатор. є дуже хороші, якісні, спец для мила. колись робила хлопчику для вмивання мило з травами лікувальне, запарювала трави череду, ромашку, мати й мачуху і "ісландський мох". аромат не додавала, то мило так крєпко пахло травами, запах на любітеляПідморгує

Зображення користувача Наталка_Касим.
Не в мережі
Останній вхід: 8 місяців 2 тижнів тому
Зареєстрований: 03/09/2011 - 12:32
Матеріали: 538
Репутація: 2098

Я замовила собі і основу і ароматизатори - завтра мають приїхати Smile

А ще вчора освоювала гарячий спосіб - поки застигає Smile З ефірками. Ходжу цілий день і дивлюся, як воно там поживаєПоказує язика

Зображення користувача Альона.
Не в мережі
Останній вхід: 5 років 2 тижнів тому
Зареєстрований: 20/10/2011 - 22:24
Матеріали: 110
Репутація: 199

ну ти просто маладєц! обов"язково покажи фотку, і напиши з чим. бо моє перше було схоже на пральне мило - коричнево - рудеCool варила з соком габуза (пекучки) і яблука і додавала пюре в слід, так воно стало такого кольору шо з мене чоловік сміявсяЗойк але нічо, мився потім і нахвалював

Зображення користувача Альона.
Не в мережі
Останній вхід: 5 років 2 тижнів тому
Зареєстрований: 20/10/2011 - 22:24
Матеріали: 110
Репутація: 199

Ау! Наталко! як там милко? хвалися!Сміх

Зображення користувача Maryann.
Не в мережі
Останній вхід: 2 тижнів 5 днів тому
Зареєстрований: 23/01/2007 - 14:04
Матеріали: 1509
Репутація: 14902

Наталко, мило - в студію Smile Публіка вимагає! 

Сторінки

Зайдіть або зареєструйтеся щоб додавати пости