Насправді, я поки освоїла тільки кастильське і господарське, до "цукерочок" ще руки не доходять, але я вірю в себе.
Зараз пробую осилити статтю про жирні кислоти - щоб знати, які масла мають ті чи інші властивості. От на це часу катастрофічно не вистачає - систематизувати знання і зрозуміти суть процесу. Поки що - тільки повторюю чужі рецепти
а я все ще основщиця, варю з англійської органіки. вийшла на роботу, і час кудись так зникає, що вже мило мені вже місяць тільки сниться . та от зараз визрів в моїй голові рецепт, на вихідних зроблю і покажу. а тепер просто покажу стареньке моє улюблене нарізне милко з запареною липою, глиною і медом, і гейзери для ванни з цитрусовими ефірами
О, я хочу на липі мило зробити - дуже запах подобається. Але боюся, що якщо з нуля - весь запах вивітриться. Поки думаю, як би його зробити все-таки, якщо на надумаю - то зроблю з основи.
в інтернет магазинах, їх тепер стільки дуже люблю органіку.
до речі, на рахунок запаху в милі: коли запарюю липу (або інші трави), то відчуваєш лише легкий аромат трави. щоб мило дійсно гарно пахло, в нього в любому випадку треба додавати ароматизатор. є дуже хороші, якісні, спец для мила. колись робила хлопчику для вмивання мило з травами лікувальне, запарювала трави череду, ромашку, мати й мачуху і "ісландський мох". аромат не додавала, то мило так крєпко пахло травами, запах на любітеля
ну ти просто маладєц! обов"язково покажи фотку, і напиши з чим. бо моє перше було схоже на пральне мило - коричнево - руде варила з соком габуза (пекучки) і яблука і додавала пюре в слід, так воно стало такого кольору шо з мене чоловік сміявся але нічо, мився потім і нахвалював
Ага, туточки я. невже буде з ким поговорити? тільки в мене питання, коли ти встигаєш ще й мило варити?
А шо робити)))
Насправді, я поки освоїла тільки кастильське і господарське, до "цукерочок" ще руки не доходять, але я вірю в себе.
Зараз пробую осилити статтю про жирні кислоти - щоб знати, які масла мають ті чи інші властивості. От на це часу катастрофічно не вистачає - систематизувати знання і зрозуміти суть процесу. Поки що - тільки повторюю чужі рецепти
а я все ще основщиця, варю з англійської органіки. вийшла на роботу, і час кудись так зникає, що вже мило мені вже місяць тільки сниться . та от зараз визрів в моїй голові рецепт, на вихідних зроблю і покажу. а тепер просто покажу стареньке моє улюблене нарізне милко з запареною липою, глиною і медом, і гейзери для ванни з цитрусовими ефірами
Хорошее дело, можно целый бизнес построить.
О, я хочу на липі мило зробити - дуже запах подобається. Але боюся, що якщо з нуля - весь запах вивітриться. Поки думаю, як би його зробити все-таки, якщо на надумаю - то зроблю з основи.
А до бізнесу поки далеко - базу би засвоїти
Альонка, а де ти основу купляєш?
в інтернет магазинах, їх тепер стільки дуже люблю органіку.
до речі, на рахунок запаху в милі: коли запарюю липу (або інші трави), то відчуваєш лише легкий аромат трави. щоб мило дійсно гарно пахло, в нього в любому випадку треба додавати ароматизатор. є дуже хороші, якісні, спец для мила. колись робила хлопчику для вмивання мило з травами лікувальне, запарювала трави череду, ромашку, мати й мачуху і "ісландський мох". аромат не додавала, то мило так крєпко пахло травами, запах на любітеля
Я замовила собі і основу і ароматизатори - завтра мають приїхати
А ще вчора освоювала гарячий спосіб - поки застигає З ефірками. Ходжу цілий день і дивлюся, як воно там поживає
ну ти просто маладєц! обов"язково покажи фотку, і напиши з чим. бо моє перше було схоже на пральне мило - коричнево - руде варила з соком габуза (пекучки) і яблука і додавала пюре в слід, так воно стало такого кольору шо з мене чоловік сміявся але нічо, мився потім і нахвалював
Ау! Наталко! як там милко? хвалися!
Наталко, мило - в студію Публіка вимагає!
Сторінки