Пропоную обмінюватися досвідом і рецептами. Я правда, початківець, але мені вже подобається
Ви є тут
А миловари в нас є?
19/09/2011
#1
А миловари в нас є?
Пропоную обмінюватися досвідом і рецептами. Я правда, початківець, але мені вже подобається
Ага, туточки я. невже буде з ким поговорити?
тільки в мене питання, коли ти встигаєш ще й мило варити?![Здивованість Здивованість](/sites/all/libraries/tinymce/jscripts/tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-surprised.gif)
А шо робити)))
Насправді, я поки освоїла тільки кастильське і господарське, до "цукерочок" ще руки не доходять, але я вірю в себе.![Підморгує Підморгує](/sites/all/libraries/tinymce/jscripts/tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-wink.gif)
Зараз пробую осилити статтю про жирні кислоти - щоб знати, які масла мають ті чи інші властивості. От на це часу катастрофічно не вистачає - систематизувати знання і зрозуміти суть процесу. Поки що - тільки повторюю чужі рецепти![Збентеження Збентеження](/sites/all/libraries/tinymce/jscripts/tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-embarassed.gif)
а я все ще основщиця, варю з англійської органіки. вийшла на роботу, і час кудись так зникає, що вже мило мені вже місяць тільки сниться
. та от зараз визрів в моїй голові рецепт, на вихідних зроблю і покажу. а тепер просто покажу стареньке
моє улюблене нарізне милко з запареною липою, глиною і медом, і гейзери для ванни з цитрусовими ефірами
Хорошее дело, можно целый бизнес построить.
О, я хочу на липі мило зробити - дуже запах подобається. Але боюся, що якщо з нуля - весь запах вивітриться. Поки думаю, як би його зробити все-таки, якщо на надумаю - то зроблю з основи.
А до бізнесу поки далеко - базу би засвоїти![Нерішучість Нерішучість](/sites/all/libraries/tinymce/jscripts/tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-undecided.gif)
Альонка, а де ти основу купляєш?
в інтернет магазинах, їх тепер стільки
дуже люблю органіку.
до речі, на рахунок запаху в милі: коли запарюю липу (або інші трави), то відчуваєш лише легкий аромат трави. щоб мило дійсно гарно пахло, в нього в любому випадку треба додавати ароматизатор. є дуже хороші, якісні, спец для мила. колись робила хлопчику для вмивання мило з травами лікувальне, запарювала трави череду, ромашку, мати й мачуху і "ісландський мох". аромат не додавала, то мило так крєпко пахло травами, запах на любітеля![Підморгує Підморгує](/sites/all/libraries/tinymce/jscripts/tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-wink.gif)
Я замовила собі і основу і ароматизатори - завтра мають приїхати![Smile](https://ditvora.com.ua/sites/all/modules/smiley/packs/kolobok/smile.gif)
А ще вчора освоювала гарячий спосіб - поки застигає
З ефірками. Ходжу цілий день і дивлюся, як воно там поживає![Показує язика Показує язика](/sites/all/libraries/tinymce/jscripts/tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-tongue-out.gif)
ну ти просто маладєц! обов"язково покажи фотку, і напиши з чим. бо моє перше було схоже на пральне мило - коричнево - руде
варила з соком габуза (пекучки) і яблука і додавала пюре в слід, так воно стало такого кольору шо з мене чоловік сміявся
але нічо, мився потім і нахвалював
Ау! Наталко! як там милко? хвалися!![Сміх Сміх](/sites/all/libraries/tinymce/jscripts/tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-laughing.gif)
Наталко, мило - в студію
Публіка вимагає!
Сторінки