Всім дякую. Дівчата, я кличу не змагатися, а приєднатися. В мене є пошагові фото як прикрашала. Якщо хтось хоче повторити це, то можу викласти і все пояснити. Там нічого складного, все просто. А лялька не в торті, вона просто зверху НА тортику відпочиває.
Вирішила й я свої 5 копійок вставити: барвники можна купити на базарі на Корятовича, і недавно я купила невеличкий набір для квіточок, теж на базарі в магазинчику на другому поверсі. А ще маю рецепт крему, на якому вироби з мастики не течуть й не залишають ніякого сліду. Кого цікавить - пишіть.
Цікаво. Я знаю, що мастика не тече на масляному кремі, ганаші, білковому кремі, та в мене ще гарно трибаються прикраси з мастики на рослинних вершках збитих. А в тебе є рецепт іншого крему? То напиши нам, будем вдячні
В принципі це масляний крем з білками, що варяться спочатку на водяній бані, а потім взбиваються. Мені він подобається, бо має нейтральний смак, легко фарбується барвниками, і гарно тримає форму, і за допомогою кондитерського шприца можна і ним прикрашати торти. На вершках справді мастика не тече й не залишає сліду? Я не пробувала, ну шоколадна не потече, а ось медова чи желатинова... треба спробувати якось.
Продають на білочці, десь пів року тому коштувала 40гр. Лиш не пам"ятаю чи 1кг, чи 500гр. На точці можна замовити і деякі прикраси але дуже малий вибір.
Знаю, на Корятовича на ринку на другому поверсі продають прикраси, до свят вибір більш-менш, але мастику там не продають, хоча я й не питала, бо нема потреби.
Всім дякую. Дівчата, я кличу не змагатися, а приєднатися. В мене є пошагові фото як прикрашала. Якщо хтось хоче повторити це, то можу викласти і все пояснити. Там нічого складного, все просто. А лялька не в торті, вона просто зверху НА тортику відпочиває.
Вирішила й я свої 5 копійок вставити: барвники можна купити на базарі на Корятовича, і недавно я купила невеличкий набір для квіточок, теж на базарі в магазинчику на другому поверсі. А ще маю рецепт крему, на якому вироби з мастики не течуть й не залишають ніякого сліду. Кого цікавить - пишіть.
Фото моїх ториків... І тут теж...
Цікаво. Я знаю, що мастика не тече на масляному кремі, ганаші, білковому кремі, та в мене ще гарно трибаються прикраси з мастики на рослинних вершках збитих. А в тебе є рецепт іншого крему? То напиши нам, будем вдячні
В принципі це масляний крем з білками, що варяться спочатку на водяній бані, а потім взбиваються. Мені він подобається, бо має нейтральний смак, легко фарбується барвниками, і гарно тримає форму, і за допомогою кондитерського шприца можна і ним прикрашати торти. На вершках справді мастика не тече й не залишає сліду? Я не пробувала, ну шоколадна не потече, а ось медова чи желатинова... треба спробувати якось.
Я останнім часом мастику купую. Так вона не тече. І та що я робила з маршмеллоу також не текла. А з білкоаим кремом в мене щось не склалося
В Ужгороді десь продають готову мастику?
Мені здається що продають, бо навіть у нас в Мукачеві продають. А Ужгород все ж таки обласний центр
В мене іще тортик. Татові на день народження
Знаю, на Корятовича на ринку на другому поверсі продають прикраси, до свят вибір більш-менш, але мастику там не продають, хоча я й не питала, бо нема потреби.
Сторінки