Хто сьогодні що приготував на обід?

65 постів / 0 нове
Останнє повідомлення
Зображення користувача Ромашка.
Не в мережі
Останній вхід: 10 років 9 місяців тому
Зареєстрований: 26/12/2011 - 21:57
Матеріали: 100

написано amelie

написано veronika

А в мене фірмова страва - гомбовці (творожні, бо є ще інші). Це моя паличка-виручалочка. Їмо гомбовці майже кожен день і не набридає. Був період, якось наша донечка зовсім відмовлялася від їжі, а от гомбовці їла на ура.

Дуже люблю гомбовці! Я їх обожнюю з сухарями Smile Але з сметаною теж нічого..

 

Девочки! Научите делать сухари к гомбовцам. А то у меня такие получаются, что зубы сломать можно..... Smile А зубы нынче удовольствие не из дешёвых)))

Зображення користувача Олеся.
Не в мережі
Останній вхід: 11 років 6 місяців тому
Зареєстрований: 21/09/2011 - 14:06
Матеріали: 241

написано Ромашка

Девочки! Научите делать сухари к гомбовцам. А то у меня такие получаются, что зубы сломать можно..... Smile А зубы нынче удовольствие не из дешёвых)))

Ромашка, я купую словацькі або мадярські сухарі на базарі. Це перше. Обжарювати їх треба на маслі (або маргарині чи олії) не довго, хвилин 5-7, тільки щоб прихопило і постійно помішувати, кинути щіпку солі,і цукор додавати коли вже знімеш з вогню і просто в гарячих сухарях розмішати.

І буде всьо гуд. Smile

Зображення користувача Ромашка.
Не в мережі
Останній вхід: 10 років 9 місяців тому
Зареєстрований: 26/12/2011 - 21:57
Матеріали: 100

написано Олеся

написано Ромашка

Девочки! Научите делать сухари к гомбовцам. А то у меня такие получаются, что зубы сломать можно..... Smile А зубы нынче удовольствие не из дешёвых)))

Ромашка, я купую словацькі або мадярські сухарі на базарі. Це перше. Обжарювати їх треба на маслі (або маргарині чи олії) не довго, хвилин 5-7, тільки щоб прихопило і постійно помішувати, кинути щіпку солі,і цукор додавати коли вже знімеш з вогню і просто в гарячих сухарях розмішати.

І буде всьо гуд. Smile

 

Спасибо большое! Моя ошибка была в том, что я сахар кидала на сковородку и жарила ещё минутку-другую. Сахар смешивался с сухарями в комочки, карамелизировался и становился жутко твёрдым.... Всё, пошла жарить сухари))))

Зображення користувача Олеся.
Не в мережі
Останній вхід: 11 років 6 місяців тому
Зареєстрований: 21/09/2011 - 14:06
Матеріали: 241

написано Ромашка

Спасибо большое! Моя ошибка была в том, что я сахар кидала на сковородку и жарила ещё минутку-другую. Сахар смешивался с сухарями в комочки, карамелизировался и становился жутко твёрдым.... Всё, пошла жарить сухари))))

Саме так! Smile Смачного до гомбовців! Smile

Зображення користувача Наталка_Касим.
Не в мережі
Останній вхід: 5 років 4 місяці тому
Зареєстрований: 03/09/2011 - 12:32
Матеріали: 537

Нарешті зробила сьогодні домашній майонез - смакота!

От тільки потішило в рецепті, що можна зберігати його в холодильнику тиждень - Як? годину тому зробила, а половини вже нема! 

Зображення користувача milkyfairy.
Не в мережі
Останній вхід: 2 роки 7 місяців тому
Зареєстрований: 22/08/2011 - 11:46
Матеріали: 685

написано Наталка_Касим

Нарешті зробила сьогодні домашній майонез - смакота!

От тільки потішило в рецепті, що можна зберігати його в холодильнику тиждень - Як? годину тому зробила, а половини вже нема! 

Наташа, колись на рецепт! Уже очень давно хочу делать майонез дома сама, потому что ту адскую смесь химикатов, которую продают в магазинах, я давать семье не хочу, а сырых яиц боюсь Sad А ты из сырых яиц делаешь?

Зображення користувача amelie.
Не в мережі
Останній вхід: 9 років 4 місяці тому
Зареєстрований: 08/09/2011 - 09:02
Матеріали: 247

Мені теє цікаво про майонез, Наталко! Ми колись давно робили з домашнійх яєць, тому не боялись.

Зображення користувача Наталка_Касим.
Не в мережі
Останній вхід: 5 років 4 місяці тому
Зареєстрований: 03/09/2011 - 12:32
Матеріали: 537

Ну власне я з домашніх сирих і роблю, просто купляю їх у надійної жіночки, в якої беру і молоко, сир, сметану вже не перший рік.

Робила з нерафінованої оливкової олії - смак вийшов досить насичений.  Треба ще рафіновану спробувати.

А рецепт класичний - 2 жовтки, олія, сіль, цукор, лимонний сік. 

До речі, курячі жовтки можна замінити на перепелині, правда майонез дорожчим вийде.

Зображення користувача Світлана.
Не в мережі
Останній вхід: 12 років 1 місяць тому
Зареєстрований: 20/10/2011 - 16:55
Матеріали: 49

написано Наталка_Касим


Ну власне я з домашніх сирих і роблю, просто купляю їх у надійної жіночки, в якої беру і молоко, сир, сметану вже не перший рік.


Робила з нерафінованої оливкової олії - смак вийшов досить насичений.  Треба ще рафіновану спробувати.


А рецепт класичний - 2 жовтки, олія, сіль, цукор, лимонний сік. 


До речі, курячі жовтки можна замінити на перепелині, правда майонез дорожчим вийде.



А ми ще клали гірчичний порошок - колись давно з мамою робили домашній майонез. А що, його не обовязково додавати?

Зображення користувача Наталка_Касим.
Не в мережі
Останній вхід: 5 років 4 місяці тому
Зареєстрований: 03/09/2011 - 12:32
Матеріали: 537

З гірчицею - це класичний "Провансаль". Можна і без.  Хоча з гірчицею мені більше подобається, але вона не завжди є в хаті

Сторінки

Зайдіть або зареєструйтеся щоб додавати пости