Я так люблю йогурти, і була впевнена у їх користі. Аж тут вчора читаю статтю, в якій сказано:
"Йогурты пользуются спросом, в основном из-за специальных живых бактерий, которые, как считается, благоприятно влияют на здоровье пищеварительного тракта. Но как на самом деле эти бактерии влияют на пищеварение и общее состояние здоровья, выяснили ученые. Микробиологи из Вашингтонского университета в Сент-Луисе (США) пришли к выводу, что обитатели йогуртов не оказывают почти никакого эффекта на желудочно-кишечную микрофлору и уж совершенно точно не в состоянии заменить ее собой. Руководитель исследования Джеффри Гордон заявил, что не был слишком удивлен результатом. В кишечнике обитают десятки триллионов микроорганизмов, и те несколько миллиардов, что прибывают вместе с йогуртом, вряд ли могут как-то повлиять на сложившуюся и намного превосходящую их по численности систему микрофлоры."
Если постараться,то в инете можно найти и научное подтверждение вредности жизни вообще...С указанием конкретных университетов и ученых мужей.
Я не говорю, что не надо йогурты кушать Я сама их люблю. Тем более в статье не пишут, что они вредны, а то что не так полезно, как нас в том реклама уверяет
А я роблю йогурт в термосі. Закваску (порошок) купила в аптеці (на Корзо). Розмішую закваску з теплим молоком, заливаю в термос, і через 6 годин, йогурт готовий. Потім вже наступну порцію роблю з йогуртом. Мій синочок чомусь сметану не їсть, а ось з йогуртом і кашу, і пюре, і навіть до бульону просить.
А я роблю йогурт в термосі. Закваску (порошок) купила в аптеці (на Корзо). Розмішую закваску з теплим молоком, заливаю в термос, і через 6 годин, йогурт готовий. Потім вже наступну порцію роблю з йогуртом. Мій синочок чомусь сметану не їсть, а ось з йогуртом і кашу, і пюре, і навіть до бульону просить.
Дійсно, простий і ефективний спосіб А яка температура молока має бути (приблизно)?
Якщо розібратись детальніше то закваски Good Food мають більший вміст бактерій ніж закваски VIVO ,а ще там в пакетику 1гр.бактерій а у VIVO 0.5гр. І вони набагато смачніші Я вже роблю вдома йогурт четвертий рік і знаю на практиці про це майже все. GOOD FOOD-це Італійський виробник,а там стандарти якості набагато вищі ніж у нас в Украіні.
я замовляля з іхнього сайту ecomagazin.com.ua А зараз вони продаються і в Ужгороді
А на рахунок йогуртниці кожен вибирає ту, на яку гроші має,різниця між ними тільки це фірма, склянні стаканчики або прастмасові,таймер і без таймера. А функція іі одна,підтримувати температуру.Я користуюся вже другий рік Rotex купила по 120 гривень і дуже задоволена,моя мама в простій склянній банці робить йогурти,консистенція та смак такий самий. Якщо будуть якісь запитання рада буду допомогти,тому що рахую що здоров"я в житті це найголовніше
такая я же))
да, делаю с закваской гуд фуд
УПС!!
Если постараться,то в инете можно найти и научное подтверждение вредности жизни вообще...С указанием конкретных университетов и ученых мужей.
Плюс стотисячп'ятсот
Я не говорю, что не надо йогурты кушать
Я сама их люблю. Тем более в статье не пишут, что они вредны, а то что не так полезно, как нас в том реклама уверяет 
Я йогурты и дальше буду с удовольствием кушать
А я роблю йогурт в термосі. Закваску (порошок) купила в аптеці (на Корзо). Розмішую закваску з теплим молоком, заливаю в термос, і через 6 годин, йогурт готовий. Потім вже наступну порцію роблю з йогуртом. Мій синочок чомусь сметану не їсть, а ось з йогуртом і кашу, і пюре, і навіть до бульону просить.
Дійсно, простий і ефективний спосіб
А яка температура молока має бути (приблизно)?
Температура молока приблизно 40 - 42 градуси. Я не маю спеціального градусника, тому вимірюю на дотик.
Якщо розібратись детальніше то закваски Good Food мають більший вміст бактерій ніж закваски VIVO ,а ще там в пакетику 1гр.бактерій а у VIVO 0.5гр. І вони набагато смачніші Я вже роблю вдома йогурт четвертий рік і знаю на практиці про це майже все. GOOD FOOD-це Італійський виробник,а там стандарти якості набагато вищі ніж у нас в Украіні.
я замовляля з іхнього сайту ecomagazin.com.ua А зараз вони продаються і в Ужгороді
А на рахунок йогуртниці кожен вибирає ту, на яку гроші має,різниця між ними тільки це фірма, склянні стаканчики або прастмасові,таймер і без таймера. А функція іі одна,підтримувати температуру.Я користуюся вже другий рік Rotex купила по 120 гривень і дуже задоволена,моя мама в простій склянній банці робить йогурти,консистенція та смак такий самий. Якщо будуть якісь запитання рада буду допомогти,тому що рахую що здоров"я в житті це найголовніше
Сторінки