Дитячі іменні подарунки і сувеніри в Ужгороді

3 постів / 0 нове
Останнє повідомлення
Зображення користувача akshatan1.
Не в мережі
Останній вхід: 9 років 10 місяців тому
Зареєстрований: 17/09/2013 - 11:33
Матеріали: 11
Дитячі іменні подарунки і сувеніри в Ужгороді

Запрошую мам ужгорода до спільніх покупок. Замовлення можу робити щотижня. Склад магазину знаходиться в Ужгороді, тому оперативність гарантую.

Для діток в нашій родині брала альбоми з іменними наклейками (на зошити, шкафчики...), ручки з підсвіткою і іменні таблички на двері. Діти були просто у захваті, особливо, тому що кожен отримав свій персональний подарунок,  обійшлося без сварок, як буває при поділі подарунків.

В цьому магазині мені сподобалося, що майже всі і дорослі і дитячі товари - іменні, тобто на них вже надруковані чи вишиті імена та прикольні надписи.

Є зручна для нас умова: при покупці на 500 грн ЦІНИ - ОПТОВІ. Можемо разом набрати подаруночків для діток в садочку на випускний.

 Процедура така: обираємо на сайті http://behappy-shop.com.ua/ подарунки дітям, скидуємо замовлення сюди на форум або в кабінет, кожної пятниці збір на Петефі, розрахунок - на місці або на картку. 

Якщо є питяння, пишіть.

Зображення користувача akshatan1.
Не в мережі
Останній вхід: 9 років 10 місяців тому
Зареєстрований: 17/09/2013 - 11:33
Матеріали: 11

Перед Паскою я зробила покупку в магазині  behappy-shop.com.ua.

Хоча на паску не прийнято робити подарунки, але планувалися відвідини друзів і родичів з купою їхніх діток. З порожніми руками не хотілося йти, тому склала список всіх племінників і похресників по іменам і зробила замовлення на сайті. Склад магазину знаходиться в Ужгороді, тому зекономила на доставці. Хоча шкода. що нема надписів на українській мові

А собі коханій залишила кришталеве сердечко з надписом "Богиня" Smile

 

именные подарки детям

Зображення користувача women7.
Не в мережі
Останній вхід: 4 роки 1 місяць тому
Зареєстрований: 08/02/2019 - 11:26
Матеріали: 30

Для поиска подарков.Можно использовать вот такой сервис https://uamade.ua/.Подарок должен быть особенным, не стоить заказывать модный аксессуар, даже если его покупает вся Украина, если знаете, что он не понравиться вашему близкому.

 

Зайдіть або зареєструйтеся щоб додавати пости