Бразильське Джиу-Джитсу для дітей у Києві

1 post / 0 нове
Зображення користувача Валентин_В.
Не в мережі
Останній вхід: 8 років 7 місяців тому
Зареєстрований: 25/09/2015 - 09:56
Матеріали: 1
Бразильське Джиу-Джитсу для дітей у Києві
Дорогі мами й татусі!
Запрошуємо ваших діток незалежно від статі та фізичної підготовки на заняття з бразильського джиу-джитсу – одному із найбільш визнаних видів єдиноборств у світі.
Бразильске Джиу-Джитсу – найменш травматичний вид боротьби, що дозволяє вашій дитині оволодіти навиками самооборони, розвинути власне тіло, витривалість, силу духу та дисципліну, а також отримати друзів – спортсменів по всьому світу.
Унікальність Бразильського Джиу-Джитсу в тому, що ваша дитина зможе захиститись від переважаючого її по зросту та вазі суперника. Також ваша дитина набуде впевненості у собі, відмінну фізичну форму та буде гармонійно розвиватись фізично та емоційно.
Наш тренер – досвідчений спеціаліст з профільною вищою педагогічною освітою (Сумський педагогічний інститут, факультет Олімпійських видів спорту), прекрасно розбирається у дитячій фізіології та психології, надзвичайно уважний та знаходить підхід до всіх діточок.
Якщо ви хочете щоб ваша дитина була здоровою, міцною, витривалою, була в змозі захистити себе, а у майбутньому і своїх близьких, а також полюбила спорт всією душею – приводьте до нас свою дитину - свій найбільший скарб, а ми навчимо! Пробне заняття БЕЗПЛАТНЕ!
Контактний телефон для запитань та запису: 050 – 469 – 52 – 90; 044 – 469 – 52 – 90; 095 929 75 88. Дзвоніть – все розкажемо!
Заняття проходять за адресою: Київ, станція метро Хрещатик, вул. Ольгинська, 2/4. 

Вартість занять - 350 грн на місяць.
Наш сайт: http://www.jiu-jitsu.in.ua/