Акція Дітвори «Від малечі - до малечі» в Ужгороді

1 post / 0 нове
Останнє повідомлення
Зображення користувача Maryann.
Не в мережі
Останній вхід: 2 місяці 3 дні тому
Зареєстрований: 23/01/2007 - 14:04
Матеріали: 1557
Акція Дітвори «Від малечі - до малечі» в Ужгороді

Сайт дбайливих батьків до дня св. Миколая та Новорічних свят проводить акцію «Від малечі -до малечі»: збір дитячих речей, іграшок та солодощів для багатодітних сімей та родин з дітьми, які потребують допомоги. 

Маємо успішний досвід проведення акції у минулих роках.  Дуже сподіваємося на співпрацю, чекаємо на зустрічні пропозиції.

Потрібні пропозиції по приміщеннях, де можна збирати речі, волонтери  та адреси родин з дітьми, які потребують допомоги.

У минулих роках акція проходила так:                         

 У визначені дні та години просимо принести зібрані речі на визначені місця. Потрібно у прозорі пакети скласти випраний одяг, чисті іграшки чи взуття відповідно до віку, на який вони розраховані. У пакет прохання покласти записку із зазначенням розмірів речей (або віку дитини), бажано відмітити – для дівчинки чи хлопчика.  Або можна наклеїти наклейку ззовні пакету. За бажаннм до пакету можна покласти солодощі.

Волонтери сортували речі за списками, сформованими за інформацією від форумчан, активних мам та органів соціального захисту згідно віку та статі дітей адресно кожній родині. За отриманими адресами  волонтери Дітвори розвозили зібрані речі до визначених сімей.

Оскільки часу залишилося небагато, пропонуємо провести акцію у два етапи: на день св.Миколая та під Новий рік.

Давайте зробимо свято для дітей, які дуже цього потребують. 

Зв'язок та пропозиції: 

У коментарях до посту, на електронну пошту info@ditvora.com.ua, приватною поштою Дітвори до мене Maryann,  на сторінці Дітвори у ФБ.

УВАГА! Збір речей проводиться за адресами: офіс Маестро-консалтинг Волошина 24/4 у будні дні з 9 год. до 17 год.; приймальня громадської ради, Жупанатська, 3: щодня у будні дні з 16 год по 18 год.