Я пробувала готувати і із VIVO і із Данон Активія. Вони в мене застигали нормально, але коли ложкою брати, то получались трохи тягучі - мої діти не хотіли їсти таке. Зїдав наш тато. Хочу тепер спробувати вказані тут на сайті інші закваски. Робила у мультиварці у скляних стаканчиках від Нутелли.
Зараз у фокстроті буде акція на йогуртниці...але у мене і в літровій банці непогано виходить, а йогуртниця ефективна там, де сім"я більше 4-х чоловік, це моя думка. Тож поки зачекаю з покупкою :). А закваску дуууже я довго шукала, обійшла всі супермаркети щоб її знайти...хотілося не з пакетиків робити йогурт, а саме з закваски. Ну от, знайшла, в СМ Сільпо на Минайській закваска Яготинська. Строк придатності 7 днів. Коштує недорого.
На Корятовича 3,я купила йогуртницю з гарантією без всяких акцій за 150гр.(у них там різні є) набагато дешевше чим з акцією у Фокстроті. Користуюся,дуже задоволена,набагато зручніше чим в банках квасити.
Там же і закваски беру Гуд Фуд(італійські,дуже смачні,я вже всі там перепробувала) ДІТИ їдять,а це саме головне,вони нам допомогли позбутися запорів,і я себе почуваю дуже добре
Йогуртницю купила два роки назад коли була вагітна молодшим, робила на заквасках Віто йогурти була дуже задоволена. Дуже подобались йогурти із дитячого молока На здоровя з простого мені чомусь не дуже на смак подобаються. Прочитала ваші відгуки треба діставати йогуртницю і починати заново робити, а то щось запустила я це вкусне діло((( Вот спробую нові закваски які ви рекомендуєте. Хотіла спитати скільки коштує коробочка і скільки там заквасок?
Девушки, а какой по консистенции готовый йогурт? Я тут провела эксперимент, попробовала сделать йогурт без йогуртницы. Закипятила литр молока, остудила его до температуры 45 градусов, добавила закваску (купила в Сильпо, синенькие такие коробочки, там 4 флакона), налила в банки, закрыла крышками, обернула газетой, потом одеялом и поставила повыше, в теплое место. Стояло так часов 10, и вот не знаю, готов ли йогурт. У меня он не густой, но и не жидкий, немного тягучий, капли тянутся, похоже на кисель немного.
Дійсно, густина йогурта залежить від молока. на заквасці Імуналіс фірми ГудФуд: на домашньому молоці - йогурт густий, а на магазинному - так собі, тягучий, і трохи смак кращий на домашньому молоці.
А скажите, фруктовый наполнитель, например алиновый домашний сироп, надо добавлять после того, как приготовится йогурт? или можно вместе с закваской налить и перемешать?
Я пробувала готувати і із VIVO і із Данон Активія. Вони в мене застигали нормально, але коли ложкою брати, то получались трохи тягучі - мої діти не хотіли їсти таке. Зїдав наш тато. Хочу тепер спробувати вказані тут на сайті інші закваски. Робила у мультиварці у скляних стаканчиках від Нутелли.
Зараз у фокстроті буде акція на йогуртниці...але у мене і в літровій банці непогано виходить, а йогуртниця ефективна там, де сім"я більше 4-х чоловік, це моя думка. Тож поки зачекаю з покупкою :). А закваску дуууже я довго шукала, обійшла всі супермаркети щоб її знайти...хотілося не з пакетиків робити йогурт, а саме з закваски. Ну от, знайшла, в СМ Сільпо на Минайській закваска Яготинська. Строк придатності 7 днів. Коштує недорого.
На Корятовича 3,я купила йогуртницю з гарантією без всяких акцій за 150гр.(у них там різні є) набагато дешевше чим з акцією у Фокстроті. Користуюся,дуже задоволена,набагато зручніше чим в банках квасити.
Там же і закваски беру Гуд Фуд(італійські,дуже смачні,я вже всі там перепробувала) ДІТИ їдять,а це саме головне,вони нам допомогли позбутися запорів,і я себе почуваю дуже добре
Я бачила закваски в аптеці Айболіт це біля дитячої поліклініки на Кірова.
Йогуртницю купила два роки назад коли була вагітна молодшим, робила на заквасках Віто йогурти була дуже задоволена. Дуже подобались йогурти із дитячого молока На здоровя з простого мені чомусь не дуже на смак подобаються. Прочитала ваші відгуки треба діставати йогуртницю і починати заново робити, а то щось запустила я це вкусне діло(((
Вот спробую нові закваски які ви рекомендуєте.
Хотіла спитати скільки коштує коробочка і скільки там заквасок?
Один пакетик коштує 10гр. з якого я роблю до 3-ох разів, там вісім видів,я взяла собі з кожного вида по 1шт,ось тепер пробую,дуже подобаються на смак
Девушки, а какой по консистенции готовый йогурт? Я тут провела эксперимент, попробовала сделать йогурт без йогуртницы. Закипятила литр молока, остудила его до температуры 45 градусов, добавила закваску (купила в Сильпо, синенькие такие коробочки, там 4 флакона), налила в банки, закрыла крышками, обернула газетой, потом одеялом и поставила повыше, в теплое место. Стояло так часов 10, и вот не знаю, готов ли йогурт. У меня он не густой, но и не жидкий, немного тягучий, капли тянутся, похоже на кисель немного.
Какой у вас получается йогурт?
Такой и у меня получается, немного тягучий. А густота, как я заметила от жирности молока, если молоко жирное, то и йогурт густой.
Дійсно, густина йогурта залежить від молока. на заквасці Імуналіс фірми ГудФуд: на домашньому молоці - йогурт густий, а на магазинному - так собі, тягучий, і трохи смак кращий на домашньому молоці.
А скажите, фруктовый наполнитель, например алиновый домашний сироп, надо добавлять после того, как приготовится йогурт? или можно вместе с закваской налить и перемешать?
Сторінки