Чи робите дітям йогурти?

54 постів / 0 нове
Останнє повідомлення
Зображення користувача Наталка_Касим.
Не в мережі
Останній вхід: 5 років 4 місяці тому
Зареєстрований: 03/09/2011 - 12:32
Матеріали: 537
Чи робите дітям йогурти?

На днях подружка сказала, що збирається купити йогуртницю щоб робити своїм карапузам йогурти. Я полазила по мережі, знайшла купу відгуків - тепер сиджу думаю.  

Так от, чи має хтось із вас йогуртниці, якого виробника, які плюси-мінуси і чи задоволені ви покупкою?

Зображення користувача murrr-mjaw.
Не в мережі
Останній вхід: 10 років 4 місяці тому
Зареєстрований: 08/09/2011 - 23:40
Матеріали: 381

ООО, а я просто почитаю, меня тоже эта тема интересует. Сама люблю йогурты, но с недавних пор перестала есть магазинные из-за сомнительного состава. Интересно, какой на вкус домашний йогурт?

Зображення користувача Valente.
Не в мережі
Останній вхід: 10 років 1 місяць тому
Зареєстрований: 21/09/2011 - 22:44
Матеріали: 104

У нас  больше года в доме йогуртница Мулинекс.Брали подороже,с таймером и стеклянными стаканчиками.Делаю и на готовой закваске,и собственного приготовления.Если без фруктовых добавок,то вкус как у хорошей сметанки,нежный,мягкий.Заливаю вечером  и на утро уже йогурт готов.Затем в холодильник на пару часов и ,пожалуйста,наслаждайтесь.

Перешли на домашний йогурт сознательно,не хочется поглощать тонны" ЕЕ "Підморгує...

Зображення користувача Світлана.
Не в мережі
Останній вхід: 12 років 1 місяць тому
Зареєстрований: 20/10/2011 - 16:55
Матеріали: 49

Valente, расскажите о закваске, пожалуйста. Где берете, как вообще это делается. Я чиатал и думала покупать, но хочется услышать о самом процессе от человека, который на самом деле этот прибор использует. Спасибо!

Зображення користувача murrr-mjaw.
Не в мережі
Останній вхід: 10 років 4 місяці тому
Зареєстрований: 08/09/2011 - 23:40
Матеріали: 381

Я в сильпо видела закваски на молочном отделе, интересно, они хорошие?

Зображення користувача Наталка_Касим.
Не в мережі
Останній вхід: 5 років 4 місяці тому
Зареєстрований: 03/09/2011 - 12:32
Матеріали: 537

написано murrr-mjaw

Я в сильпо видела закваски на молочном отделе, интересно, они хорошие?

От і я їх бачила, а коли подивилася в інтернеті, виявилося, що такі самі та значно дешевше. А ще на сайті виробника вказано, що ці закваски мають бути у Великій Кишені. По відгукам ніби нормальні. 

Зображення користувача Valente.
Не в мережі
Останній вхід: 10 років 1 місяць тому
Зареєстрований: 21/09/2011 - 22:44
Матеріали: 104

В Сильпо я брал один раз,откровенно говоря,вкус у йогурта был не очень.А обычно беру свежий кефир, Активию класичну или Даниссимо (в коробочках),заливаю в 1л молока,подогретого до 35-37 С,тщательно перемешиваю и в баночки.В йогуртнице у меня 7 баночек,6 штук готовых мы сьедаем,а 7-ю повторно использую как закваску для следующей заправки.На сайтах пишут,что можно повторно делать до 5-ти заправок,но я делаю максимум две.Уже по желанию можно добавлять в сырье дольки фруктов,заливать варенье,джем и т.д.Можно экспериментировать с цветом наполнителя и подавать к столу на детские деньчики.Малышыи запросто примут за мороженное.СМАЧНОГО!

Зображення користувача Вита.
Не в мережі
Останній вхід: 10 років 11 місяців тому
Зареєстрований: 19/10/2011 - 19:50
Матеріали: 51

Я беру закваски тут http://zakvaski.uz.ua/

називається "йогурт vivo",то получається на смак,як "активія" без наповнювача.

Зображення користувача Monika.
Не в мережі
Останній вхід: 11 років 6 місяців тому
Зареєстрований: 20/09/2011 - 21:33
Матеріали: 133

Спасибо за темку и за консультации знающих людей. Тоже подумываю о покупке йогуртницы. Smile

Зображення користувача Олеся.
Не в мережі
Останній вхід: 11 років 6 місяців тому
Зареєстрований: 21/09/2011 - 14:06
Матеріали: 241

Я так люблю йогурти, і була впевнена у їх користі. Аж тут вчора читаю статтю, в якій сказано:


"Йогурты пользуются спросом, в основном из-за специальных живых бактерий, которые, как считается, благоприятно влияют на здоровье пищеварительного тракта. Но как на самом деле эти бактерии влияют на пищеварение и общее состояние здоровья, выяснили ученые.  Микробиологи из Вашингтонского университета в Сент-Луисе (США) пришли к выводу, что обитатели йогуртов не оказывают почти никакого эффекта на желудочно-кишечную микрофлору и уж совершенно точно не в состоянии заменить ее собой. Руководитель исследования Джеффри Гордон заявил, что не был слишком удивлен результатом. В кишечнике обитают десятки триллионов микроорганизмов, и те несколько миллиардов, что прибывают вместе с йогуртом, вряд ли могут как-то повлиять на сложившуюся и намного превосходящую их по численности систему микрофлоры."


Вот так Sad Адрес статьи: http://www.mobus.com/zdorove/321637.html.

Зображення користувача Альона.
Не в мережі
Останній вхід: 11 років 5 місяців тому
Зареєстрований: 20/10/2011 - 22:24
Матеріали: 110

Ми теж купили йогуртницю, дешеву, Оріон  за 220 грн. з скляними стаканчиками і таймером. хороша.  Йогурт виходить як однорідний кефір Smile  це на заквасках Vivo з сільпо. просто треба дивитися шо на них написано чи йогурт чи наріне чи ще щось. але все одно такого густого йогурту як магазинний не вийде, бо все таки туди додають загущувачі. мої їли і з варенням, і з ягодами і просто з ванільним цукром. 

а на рахунок корисності - спірне питання. колись читала про таке: у кожного з нас в організмі свої штами бактерій, а в йогурті стандартні, одні для всіх. і тому вони майже не впливають на стан нашої власної мікрофлори. з цим майже згідна, оскільки за спеціальністю мікробіолог. але діти просять йогурти, тому звичайно здоровіше зробити самим.

а ще нам порекомендували закваски ТМ "GOOD FOOD" може хтось пробував?

Сторінки

Зайдіть або зареєструйтеся щоб додавати пости