Новий навчальний інструмент, який заощаджує ваші час та гроші

1 post / 0 нове
Зображення користувача o.kuzmenko.
Не в мережі
Останній вхід: 8 років 10 місяців тому
Зареєстрований: 15/05/2015 - 11:37
Матеріали: 1
Новий навчальний інструмент, який заощаджує ваші час та гроші

Проходять часи, коли для того, щоб дати дітям знання, потрібно було витрачати шалені кошти на репетиторів, які не завжди виправдовували надії батьків, а інколи не давали бажаного результату. В еру Інтернету та цифрових технологій все стало набагато простіше!
Все більше і більше батьків стикаються з проблемою, що їх діти не бажають вчитись та здобувати нові знання. Їм важко та нецікаво, вони не бачать потреби у навчанні та страждають від того, що їх змушують запам’ятовувати багато непотрібної їм інформації.
Проте, сучасні діти дуже люблять дивитись відео, грати в ігри навчального характеру та працювати з різними гаджетами. Тож чому не поєднати навчання та сучасні технології? Саме з цією метою був створений проект «Переклад онлайн-курсів», який може стати ще одним корисним інструментом у навчанні.

Суть проекту полягає в перекладі субтитрів для відео-уроків з англійської на українську мову з всісвітньо відомого сайту Khan Academy. Відео-уроки охоплюють різноманітні дисципліни (математику, історію, фізику, хімію, економіку, тощо) і записані в легкій формі кращими лекторами світу.

Завдяки невпинній праці команди волонтерів-перекладачів, ваші діти мають можливість отримувати цінні знання та навчатися у кращих іноземних вчителів абсолютно безкоштовно, а головне – українською мовою. За 4 місяці роботи було перекладено більш ніж 900 відео-уроків, а за 2 роки планується перекласти більше 6,000 відео.

Цей унікальний освітній проект розвивається та поширюється по всій Україні, все більше небайдужих людей долучаються до співпраці аби зробити онлайн навчання доступнішим та цікавішим для учнів.

Звичайно, не всім батькам подобається, коли діти багато часу проводять в Інтернеті, але так чи інакше, ми не можемо їм цього заборонити. Тому, наше завдання: виховувати культуру користування Інтернет мережею та вчити діток, що сучасні технології варто використовувати не тільки з ігровою метою, а й з навчальною.

Ви все ще вагаєтесь відносно того чи будуть такі уроки ефективними? Звичайно, онлайн навчання має достатньо переваг, основні з яких:

  • безкоштовне навчання;

  • незалежність від вчителя чи викладача (тобто такі уроки можна переглядати будь-де і будь-коли);

  • можливість повернутись до вже пройденого матеріалу, якщо ваша дитина щось не зрозуміла або забула.


Все що вам потрібно для навчання – це електронний пристрій із доступом до мережі Інтернет та бажання вчитись у вашого чада. Щоб легко отримати доступ до навчальних відео та не шукати їх на оригінальному сайті Khan Academy, було створено відкритий  канал на Youtube з назвою: Курси Khan Academy українською мовою. Обравши списки відтворення, ви ви побачите відео вже погруповані по темах, потрібно лише обрати ту, яка Вас цікавить і увімкнути субтитри (в налаштуваннях до відео обрати мову субтитрів - українська). Підписуйтесь на канал, щоб отримувати оновлення, а за новинами проекту можна слідкувати на сторінці у Facebook.


Допоможіть своїм дітям відчути простоту онлайн-навчання!
Знайти додаткову інформацію про проект можете на сайті благодійного фонду MagneticOne.org.