Оскільки часу катастрофічно не вистачає, вивчаю питання купівлі мультиварки. Поки що думаю в напрямку 6-илітрового Мулінекса - через об’єм
Але трохи зупиняють деякі моменти.
1. Тефлонова чаша - тефлон сам по собі не є надто корисний, плюс якщо чаша подряпається, треба буде шукати нову. А по відгукам, вони коштують як півмульті.
2. Рахунки за електрику ще більше виростуть - вони і так у нас вилазять за норму дуже сильно - а для нас це значить, що ми платимо за звичайним, непільговим тарифом за все, що "вилазить". В той час, як за газ ми платимо по пільзі й не паримося.
3. Хліб у ній не дуже спечеш, а було б класно...
Ну і може ще щось?
У мене є мультиварка РAnasoniс SR-TMH 18 на 4.5 л. Використовую її досить часто, але не можу сказати, що прямо щодня. Все таки я привикла на газу. Ну і вона не готує швидше. АЛЕ її величезний плюс, що її можна залишати готовити, а самим іти гуляти чи будь-де. Також можна ставити наніч. Нарахунок хліба не можу сказати нічого, бо маю окремо хлібопічку. Як впливає на рахунок на електирику - не дивилась, бо в нас також електрика значно перевищує норму, але мені здається то із-за скупності всіх інших агрегатів (електрочайник, мікрохвильовка, електрична духовка, комбайн, пралка, холодильник і т.д)
Хвалюся
Купили-таки мультю, вчора приїхала
Ну що сказати - я задоволена, як слон. Вчора готувала плов - вийшов ідеальний, в мене такий виходив дуже рідко. Плюс дітям зварила солодку рисову молочну кашу з сухофруктами. Насипала мало цукру, то діти поїли слабо, зате вже чоловік відірвався
Сьогодні зробила дітям сирну запіканку з сухофруктами - змели не глядючи. А зараз варю бульйон
Вітаю!! а дійсно легко в ній варити? і скільки часу треба? шось у мене хотелка розвязалася
Я думаю, що Ви оціните її коли буде спека. В мене просто пароварка, так я в спеку на вулиці варю (в дворі), а можна на балконі. Вона мабуть і варення зварить...
Ну дивися - щоб приготувати бульйон, я поклала курячу спинку, овочі, спеції і зелень, залила водою до максимальної відмітки і увімкнула на 2 години на режим "Тушіння"
Все. Більше я про процес не думаю Через 2 години мультя пропищала, я увімкнула на 5 хвилин режим "Варка на пару" - просто щоб перекипіло. І на виході маю ароматний бульйон, в якому залишилася максимально можлива кількість вітамінів - тому що він не кипів, а "томился" в герметично закритій кастрюльці.
В моєму випадку це дуже зручно - бо економиться купа часу і енергії, не треба весь час пам'ятати про те, що в мене щось там може втекти, чи ще щось. Єдине - неможливо зібрати піну, то ж вона осідає на дні. Але й це можна вирішити.
Або інший варіант - звечора заклала інгрідієнти на кашу, виставила відкладений старт - і зранку прокидаюся, а каша тільки що приготувалася
Або запіканка - звечора заклала, вона спеклася і стоїть підтримує температуру. Зранку тепленька і смачна
Офігезно!!! ну шо, бум працювати, шоб таке чудо заіметь і собі