Мій синочок дуже полюбляє пьюре з дині(пекучка) і груші. Порізати все на кусочки, залити водою(трішки) і проварити, можна запекти в духовці,все збити блендером(це для діток до 1-го року)))
А мій синочок дуже любив (десь з річного віку) картоплю-пюре з перетертою курячою печінкою і помідорками. Тепер уже печінку не перетираю (а тушу у маслі), але ця страва йому дуже подобається до сих пір.
А на десерт часто просить сир (творог) з фруктами, нарізаними скибочками і трошки вершків.
Я робила малій цвітну капусточку з помідорами. Треба зварити цвітну капусту до м'якості, доти підігріти масло в каструлі, додати помідори і готувати, поки не перетворяться на пюре. Зняти і додати сир, помішуючи, поки він не розтане. Потім перемішати з цвітною капустою і зробити пюре. Смачненьке, мала дуже любила.
Ми почали публікацію рецептів у Дітворі плюс: додані у цій темі рецепти (оформлені відповідним чином) можемо публікувати і тут: http://ditvora.com.ua/taxonomy/term/109.
Зварити рисову кашу, додати протертий сир, збите з цукром яйце, ванілін, вершкове масло і перемішати. Викладувала на змащену маслом і посипану сухарями сковороду. Зверху полила сметаною з яйцем і запікала в духовці. Зверху готову страву можна полити варенням, фруктовим сиропом або соусом.
Амелі, розкажи будь-ласка детальніше як печінку з помідорами готуєш. Дякую.
Та нічого складного:) Печінку готувала до року відварну, перетирала і додавала разом з розчавленими свіжими помідорами без шкірки до картоплі-пюре, трохи солила.
А тепер - тушу печінку з цибулею на маслі з свіжими помідорами, нарізаним на кубики (без шкірки). Бажано, щоб дуже стиглі були помідори й розійшлися майже зовсім. Вже тільки мну вилкою й даю з пюре, або й взагалі кусочками кладу до картоплі. Я замітила, що печінка плюс томат дітям більше подобається, ніж просто печінка.
Мій синочок дуже полюбляє пьюре з дині(пекучка) і груші. Порізати все на кусочки, залити водою(трішки) і проварити, можна запекти в духовці,все збити блендером(це для діток до 1-го року)))
А мій синочок дуже любив (десь з річного віку) картоплю-пюре з перетертою курячою печінкою і помідорками. Тепер уже печінку не перетираю (а тушу у маслі), але ця страва йому дуже подобається до сих пір.
А на десерт часто просить сир (творог) з фруктами, нарізаними скибочками і трошки вершків.
Я робила малій цвітну капусточку з помідорами. Треба зварити цвітну капусту до м'якості, доти підігріти масло в каструлі, додати помідори і готувати, поки не перетворяться на пюре. Зняти і додати сир, помішуючи, поки він не розтане. Потім перемішати з цвітною капустою і зробити пюре. Смачненьке, мала дуже любила.
Ми почали публікацію рецептів у Дітворі плюс: додані у цій темі рецепти (оформлені відповідним чином) можемо публікувати і тут: http://ditvora.com.ua/taxonomy/term/109.
Я робила дітям запіканку таку:
Зварити рисову кашу, додати протертий сир, збите з цукром яйце, ванілін, вершкове масло і перемішати. Викладувала на змащену маслом і посипану сухарями сковороду. Зверху полила сметаною з яйцем і запікала в духовці. Зверху готову страву можна полити варенням, фруктовим сиропом або соусом.
Амелі, розкажи будь-ласка детальніше як печінку з помідорами готуєш. Дякую.
Та нічого складного:) Печінку готувала до року відварну, перетирала і додавала разом з розчавленими свіжими помідорами без шкірки до картоплі-пюре, трохи солила.
А тепер - тушу печінку з цибулею на маслі з свіжими помідорами, нарізаним на кубики (без шкірки). Бажано, щоб дуже стиглі були помідори й розійшлися майже зовсім. Вже тільки мну вилкою й даю з пюре, або й взагалі кусочками кладу до картоплі. Я замітила, що печінка плюс томат дітям більше подобається, ніж просто печінка.