Наші найкращі рецепти

Зображення користувача slavka.
Не в мережі
Наша людина
Зареєстрований: 02/09/2011
Матеріали: 125
Репутація: 326

Давайте поділимося тут нашими найкращими рецептами. Такими, які випробувані нами роками, або новенькими, отриманими від подруги і які сподобались нам. Я почну з рецепта салату, отриманого від подруги:

Салат c пекінською капустою

Потрібно: куряче філе, яйця, майонез і трохи сметани, пекінська капуста, помідори.

Приготування: Куряче філе відварити, нарізати невеликими кубиками, додати нарізані відварені яйця, пекінську капусту, заправити майонезом і сметаною навпіл, трохи посолити. Якщо немає філе можна замінити вареною або варено-копченою ковбасою.

Смачного!

 

Зображення користувача Salma.
Не в мережі
Новачок
Зареєстрований: 04/10/2011
Матеріали: 47
Репутація: 56

З пекінською капустою є ще такий салат:


Потрібно: пекінська капуста, натертий на грубій тертці твердий сир, варені яйця, свіжі огірки, сіль, сметана.


Усе нарізати, акуратно перемішати, посолити, сметаною заправити перед самою подачею (щоб сир не розмок), і зверху викласти кільцями огірки. Можна додати і зелену цибулю чи порей.


А я роблю салатик навесні дуже смачний:


Потрібно: червона редиска, відварені яйця, зелена цибуля, сметана, сіль.


Усе нарізати (редиску дуже токнкими кружками), посолити і змішати з сметаною. Так смачно, що можна просто з хлібом їсти Smile)

Зображення користувача Уляна.
Не в мережі
Авторитет
Зареєстрований: 29/12/2011
Матеріали: 393
Репутація: 1104

Це мої улюблені рулетики на скору руку....

Омлетики - рулетики

5 яєць

5 ст.л. майонеза

200гр. творога ( я беру плавлений сирок)

Сіль, перець, 2-3 зубчика часнику

5 сосисок.

Яйця взбити з майонезом і випекти 4-5 омлетів, потім помазати начинкою і згорнути рулетом.

Я інколи експерементую з кольором додаю цибулю (пера) або петрушку, збиваю блендером і начинка виходить зелена.....Сміх 

  

 

Зображення користувача Maryann.
Не в мережі
Суперзірка
Зареєстрований: 23/01/2007
Матеріали: 1329
Репутація: 14787

Дуже сподобалось, треба спробувати приготувати.

Бланманже с фруктами

Состав:

-желатин

-молоко

-творог

-сметана

-сахар

-фрукты

-шоколад

-кокосовая стружка


Приготовление:

1. желатин (30 гр) заливаем молоком (200 мл) и убираем в сторону на 1 час;

2. творог обезжиренный (700 гр), сметану 10%(250 гр) и сахар (200 гр) с помощью миксера превращаем в однородную массу;

3. фрукты (тут все дело вкуса и фантазии) мелко (можно и крупнее) нарезаем;

4. разбухший желатин нагреваем на огне до 50-60 градусов, но ни в коем случае не даем закипеть;

5. все смешиваем воедино, заливаем в любую емкость (в нашем случае - силиконовая форма) и убираем в холодильник на 4-5 часов.


Примечания:

1. шоколад - это уже на усмотрение ) можно и кокосовую стружку. в общем, что душе угодно, тем и украшаем; но мы тертый шоколад насыпали на дно формы;

2. не используйте киви и ананас, они нейтрализуют свойства желатина и не дают застыть десерту;

3. очень вкусно с виноградом)

 

Довідник Дітвори